Valjakkoajojaos

VVJ - virtuaalinen jaos

Virtuaalinen valjakkoajojaos

Virtuaalinen valjakkoajojaos on perustettu 5.4.2002 Annen ja Raisan toimesta. Myöhemmin jaosta on ylläpitänyt Viwy, Terhi, Krispa, Jaana, Elleh, Kerppa, Leandra & Sorel. Elokuussa 2010, Leandra nosti pystyyn väliaikaiset sivut jaokselle, VRL:n ollessa tauolla. Toukokuussa 2012 jaos siirtyi Sorelin käsiin. Lopulta helmikuussa 2013 jaos vaihtoi taas ylläpitäjää, päätyen Wolfin käsiin ja lokakuussa 2015 jaos siirtyi Wilhoodille. Huhtikuussa 2016 jaos siirtyi vielä edelleen silloiselle laatuarvostelun ylläpitäjälle, Creimeidelle joka otti myös itse jaoksen hoitaakseen.

VVJ:n tarkoituksena on nostaa valjakkoajon tasoa ja merkitystä virtuaalimaailmassa. Vuodesta 2005 valjakkoajo on ollut tasaisessa nousussa, mutta nyt lajin harrastajia löytyy jo satoja! Uudet harrastajat ovat aina tervetulleita toimintaan mukaan. Valjakkoajo on laji joka sopii niin pienille poneille kun suurille hevosillekin. Tarkempia tietoja lajista voi lukea valjakkoajosta-linkin takaa.

Jaoksen toiminta perustuu kilpailuiden seurantaan. Kuka tahansa voi järjestää tallillaan valjakkoajokilpailut, kunhan tutustuu hyvin sääntöihin ja itse lajiin. VVJ-Cup on kerran kuukaudessa järjestettävä kilpailutilaisuus, joka on loistava tilaisuus ansaita lisäpisteitä tulevissa laatuarvostelutilaisuuksissa.

Jaokselle voi lähettää palautetta sähköpostitse. Myös uusia ideoita jaoksen kehittämiseen otetaan mielellään vastaan!

Terveisin,
Creimeide (VRL-06904)

Viimeisin päivitys 06.05.2016

Sivuille päivitetty tänään voimaan astunut sääntömuutos, joka mahdollistaa yhden hevosen osallistumisen kahteen (2) eri osakokeeseen yhdessä kutsussa. Lue lisää säännöt linkistä! Sääntömuutos vaikuttaa myös hieman laatuarvostelun pisteytykseen, joten kannattaa tutustua sen muutoksiin laatuarvostelun pisteytys sivulla.

Yhteystiedot

Ylläpitäjä: Creimeide VRL-06904
Sähköposti: vvjl@poukaman.net

© Valjakkoajojaoksen laatuarvostelu   |   Ulkoasu © Milja   |   Taustakuva © The Inspiration Gallery