Valjakkoajojaoksen laatuarvostelu

virtuaalinen laatuarvostelu


Tervetuloa Valjakkoajojaoksen laatuarvostelun sivuille!


Laatuarvostelussa hevoselta arvioidaan neljä osa-aluetta, joiden lisäksi on mahdollista kerätä lisäpisteitä. Ensin arvioidaan hevosen rakenne ja liikkeet arvosteltavan lajin näkökulmasta. Loput kolme osa-aluetta tutkivat kilpailutuloksia: niin hevosen omia kuin vanhempien ja jälkeläisten. Lisäpisteitä voi ansaita esimerkiksi tekstien ja muiden arvonimien avulla. Pisteytyksessä on myös jaossa pisteitä VVJ Cupin sijoituksista, joista jokaisesta saa yhden lisäpisteen.

Pisteytyksen hoitavat osa-alueittain tehtäväänsä ohjeistetut ja pätevät tuomarit. Lopuksi päätuomari myöntää hevoselle yhteispistemääränsä mukaisen laatuarvostelupalkinnon.
Jos koet, että arvostelussa on jokin virhe ota rohkeasti yhteyttä laatuarvostelun ylläpitäjään joka tarkastaa pisteet ja tarvittaessa korjaa hevosen palkinnon. Voit myös pyytää epäselvissä tilanteissa perusteluita annetuille pisteille.

Luethan ennen tilaisuuteen osallistumisesta huolellisesti tältä sivustolta löytyvät ohjeet ja seuraat ilmoituksia aktiivisesti, sillä pisteytys elää virtuaalimaailman mukana! Valmistelethan hevosesi myös huolella ennen kuin tuot sen arvosteltavaksi, tarvittaessa voit kysyä neuvoja pisteiden parantamiseen laatuarvostelun ylläpitäjältä.

Tarvitseeko tilaisuuksia järjestää kuukausittain?

Äänestys tilaisuuksien järjestämisestä oli käynnissä tammikuun 2017 ajan. Äänestykset tulokset jakaantuivat Kyllä 35 ääntä ja Ei 28 ääntä. Pyrimme tämän äänestyksen seurauksena järjestämään usein ylimääräisiä tilaisuuksia, mutta emme vielä siirry järjestämään varsinaisia tilaisuuksia jokaiselle kuukaudelle. Jos osallistujamäärät pysyvät mukavina ~puolen vuoden ajan niin ylimääräisissä kuin varsinaisissa tilaisuuksissa, siirrymme järjestämään kuukausittain varsinaisia tilaisuuksia.

Kiitos paljon kaikille äänensä antaneille.

Viimeisin päivitys 28.09.2016

Pisteytys sivua on päivitetty. Lisätty mahdollisuus saada pisteitä kadonneista, mutta VRL-profiilin omaavista vanhemmista/jälkeläisistä profiilin tietojen perusteella. Luonteen minimisanamäärä poistettu. Lisätty maininta Keilakunkusta. Lisäksi seuraavassa tilaisuudessa (marraskuu 2016) kokeillaan uutta pisteytystä jälkeläisten osalta, jossa täysiin pisteisiin riittää kun jälkeläiset omaavat yhteensä 40 sijoitusta tai porrastettuihin vastaavasti suhteutettuna. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että hevonen voi saada jo yhdellä jälkeläisellä täydet jälkeläispisteet. Jos kokeilu koetaan hyväksi, se jää käyttöön toistaiseksi.

Yhteystiedot

Ylläpitäjä: Creimeide VRL-06904
Sähköposti: vvjl@poukaman.net

© Valjakkoajojaoksen laatuarvostelu   |   Ulkoasu © Milja   |   Taustakuva © The Inspiration Gallery