Ch Elfengård Gamrahm "Kamu"


© VRL-01080

Saavutukset

20.11.2015 Ponikantakirjan marraskuun tilaisuus 17 + 19 + 21 + 19 = 76p. KTK-II
15.12.2015 Näyttelyiden kermaa Champion arvonimi

Nimi Elfengård Gamrahm Rotu, sukupuoli Gotlanninruss, ori
Syntymäaika 19.05.2015 Säkäkorkeus 126cm
Rekisterinumero VH15-028-0287 Omistaja Creimeide VRL-06904/Yentel ponies
Väri Punaruunikko Painotuslaji Yleispainotus
Koulutustaso He B, 80cm, VVJ vaativa Kasvattaja Elfengård


© VRL-01080

*kesken*

Ratsuna Kamu on melko perinteinen poni: ori kyseenalaistaa alkuun vähän kaikkea ja koettaa alun jälkeenkin päästä välillä sieltä mistä aita on matalin. Kamun kanssa työskennellessä on arkipäivää, että se saattaa säikähtää vaikka kovempaa ajavaa autoa tai yhtäkkiä puskasta lentoon lähtevää lintua. Ratsastajaa ajatellen oriin askellajit ovat oikein mukavat, melko tasaiset ja näin helpot istua. Välillä vaan sekaan voi eksyä pieniä pystyyn hypähtelyitä tai pukkeja jos ympäristössä tapahtuu jotain yllättävää tai Kamulla muuten vain keittää yli. Onkin suositeltavaa useamman peräkkäisen vapaan jälkeen juoksuttaa se ennen ratsastusta.
Koulussa Kamu on ihan kiva apujen läpiratsastuksen jälkeen. Se myötää pienellä houkuttelulla russiksi oikein kivasti niskasta ja takasetkin löytyvät mukaan pidemmän verryttelyn jälkeen. Valitettavasti Kamu ei ole kuitenkaan mikään liitokavio, joten sen suorittaminen jää He C-He B tasolle.
Esteillä orista löytyy sitä vauhtia ja intoa, jota välillä toivoisi muuhunkin treeniin! Vauhdilla on myös kääntöpuolensa, sillä innostuessaan Kamu herkästi tiputtelee puomeja varsinkin kun noustaan sen hyppykapasiteetin äärirajoille. Ratsuna se onkin esteillä ehkä vahvimmillaan, ori kääntyy pienessäkin tilassa kunhan muistaa pitää hyvän tuntuman läpi radan ja vaihtaa laukat ihan tuosta noin vaan. Sarjaväleihin mahtumisen kanssa kannattaa olla tarkkana, sillä esteillä laukan lyhentäminen ei käykkään niin näppärästi kuin normaalisti..!
Maastoilun voisi kuvitella olevan Kamulla kamalaa, sillä kentälläkin ori järjestää ylimääräistä ohjelmaa jo aivan tarpeeksi. Poni osaa kuitenkin yllättää olemalla maastossa todella kiltisti! Ainoa ongelmallisempi tilanne on mahdollinen autotiellä liikkuessa, sillä autoja ori vähän säikkyy. Yleensä kuitenkin riittää kunhan pysäyttää Kamun tien reunaan ja auto kulkee rauhallisesti ohi, muutoin voi ponille tulla hieman kiire kotiin...

Ikääntyy 3v saakka yhden virtuaalisen vuoden 14 IRL päivässä, jonka jälkeen ikääntyy yhden virtuaalisen vuoden yhdessä IRL kuukaudessa aina oikeana syntymäpäivänään.

1v - 02.06.2015
2v - 16.06.2015
3v - 30.06.2015
4v - 19.07.2015
5v - 19.08.2015
6v - 19.09.2015
7v - 19.10.2015
8v - 19.11.2015
jne.jne.

sukari

14.10.2015 kouluvalmennus, valmentajana VRL-13558

Komea Kamu ravasi kentällä Crei:n selässään hiukan löysästi, mutta pyysin Crei:tä ratsastamaan oria reilusti eteenpäin. Ratsukko osai verrytellä itsenäisesti, kunnes aloitin kunnolla valmennuksen. Ensimmäisenä aloitettiin ihan vain siirtymisillä ja peruutuksilla. Ensin parit pysähdykset pelkästään, sitten lisättiin peruutus. Peruutuksessa Kamun oli vaikea säilyttää muotoa,jooten harjoittelimme peruutusta hetken ja lopulta ori rentoutuikin kivasti alas. Kamu alkoi jo polkemaan takajalkoja mahan alle, joten ratsukko pääsi aloittamaan ravissa. Taas ensin nopeasti ravi-käynti-ravi siirtymisiä, kunnes käynnin sijalle otettiin pysähdys. Kun pysähdys ja raviin siirtyminen alkoi sujumaan hyvin,otettiin pitkälle sivulla vähän avotaivutusta. Poni taipui ihan nätisti,muutamaa pään heilautusta huomioon ottamatta. Sitten aloitimme laukka harjoitukset pienen tauon jälkeen. Pyysin Creitä laukkaamaan muutaman kierroksen laukkaa täysillä kentän ympäri ,jotta saisimme laukaan vähän nopeutta,jotta sitä olisi helpompi työstää. Pyysin Creitä laukaamaan suurehkolla keskiympyrällä ja aina keskihalkaisijan kohdalla ottamaan muutaman ravi askeleen ja nostamaan laukan uudelleen. Aluksi Kamu oli hieman ihmeissään että miksi kesken laukan piti ravia ottaa, mutta lopulta sekin alkoi sujua ja poni jopa kokosi itseään kauniisti. Toistimme saman toiseen suuntaan ja lopuksi vielä pyysin Crei:tä taivuttelemana Kamua suurilla volteilla ja pyytämään lisättyä ravia. Askeliin löytyi pientä lentoa. ja siihen oli hyvä lopetella. Jätin kaksikon loppu verkkailemaan kahdestaan.

04.10.2015 estevalmennus, valmentajana *lumienkuli*

Olin jo muutamia valmennuksia pitänyt Cremeidelle ja tänään oli kolmannen valmennuksen aika hänelle. Tällä kertaa Cremeiden oli tarkoitus valmentautua esteratsastuksessa 80cm korkuisilla esteille ja itse odottelin jännityksellä millainen ratsu hänellä olisi tällä kertaa. Cremeiden valmennuksissa oli nimittäin sellainen jännä juttu, että ratsu vaihtui joka kerralla ja näin ollen sain itsekin hieman vaihtelua kun koskaan ei tiennyt etukäteen millainen ratsu olisi. Ratsukko saapuikin ajoissa paikalle ja kun huomaisin, että ratsuna oli Kamu jota olin ennenkin valmentanut Cremeiden seurana, huokaisin syvään. Viime valmennus kun ei ollut mennyt kovinkaan loistavavasti Kamun ollessa ratsuna ja koska muutama päivä sitten ollut Cremeiden valmennus oli myös keskeytynyt sähköjen poikkeamisen vuoksi, en tahtoisi enää yhtään epäonnistunutta valmennusta tähän listaan.
Luottavaisin mielin kumminkin pyysin ratsukkoa aloittamaan alkulämmittelyt ja toivoin, että tällä kertaa onnemme ei olisi täysin surkea vaan että valmennuksessa olisi jotain onnistunuttakin. Tälläkään kerralla Kamu ei ollut ihan samaa mieltä liikkeelle lähdön suhteen ja Cremeide joutui tosissaan tekemään töitä että ori lähti liikkumaan. Ei siis ollut mitenkään järin lupaava alku, mutta koska alkulämmittelyt sujuivat alun nihkeilystä huolimatta ihan ok:sti niin uskalsin hieman toivoa onnistumista.

Pian tuli kumminkin aika lopettaa alkulämmittelyt ja siirtyä varsinaisille esteille. Samantien kun Kamu tajusi, että tänään hypättäisiin, nousi orin korvat höröön ja se innostui silmin nähden. Ensimäisillä esteillä vauhtia olikin ehkä hieman liikaa ja jouduinkin neuvomaan Cremeideä tarpeeksi napakoissa pidätteissä jottei vauhti nousisi liiallisen nopeaksi. Cremeide saikin vauhtia hillittyä hieman ja vaikka vauhtia löytyi edelleen, ei se ollut enää liioitellun nopeaa. Esteet ylittyivätkin näppärästi ja minun olikin pakko myöntää Cremeidelle, etten tosissaan odottanut näin onnistunutta valmennusta sen perusteella miten viime kertainen kouluvalmennus oli onnistunut Kamu ratsuna. Koska ratsukolta löytyi vauhtia, he kerkesivät ylittää radan esteet kahteen kertaan ennen kuin oli aika aloitella loppuverryttelyitä.
Loppuverryttelyiden aikana kerroin Cremeidelle, että mielestäni hänen tulisi harjoitella edelleenkin johtajuuden ottamista Kamulta jottei ori saisi päättää missä vaiheessa alkulämmittelyitä lähtee liikkeelle. Cremeide lupasikin treenata tätä asiaa kotioloissa ahkerasti. Tämän sovittuamme jätin kaksikon lopettelemaan loppuverryttelyitä itsenäisesti ja lähdin itse kiiruhtamaan paperitöiden tekoon.

12.08.2015 kouluvalmennus, valmentajana *lumienkuli*

Tänään olin lupautunut pitämään kouluvalmennuksen Cremeidelle, sekä hänen ponikokoiselle ratsulleen Kamulle ja valmennuksen tasoksi olimme sopineet helpon b:n. Ratsukko saapuikin paikalle hyvissä ajoin ja pyysin heitä aloittamaan alkulämmittelyt heti jotta varsinaisesta valmennuksesta ei pääsisi kulumaan aikaa hukkaan. Kamu ei kumminkaan tuntunut olevan yhtään samaa mieltä alkulämmittelyiden aloituksesta sillä ori vain seisoi paikoillaan ja tuijotti minua hölmistyneenä kuin miettien: "Kuuluisko mun liikkuakin tässä helteessä?" Kehoitin kumminkin Cremeide määrätietoisesti antamaan ratsulleen avut liikkeelle lähtöön ja lopulta Kamu alistui kohtaloonsa lähtien liikkumaan.

Kun alun pienestä hankaluudesta selvittiin, uskalsin pyytää ratsukkoa aloittelemaan varsinaista valmennusta ja annoinkin ensimäiset tehtävät. Alkuun ratsukon yhteistyö näyttikin toimivan todella hyvin ja kerkesin jopa kehumaan Cremeiden antamia huomaamattomia apuja. Kerkesin myös sanomaan, että alun odottelun jälkeen en suoraan sanottuna olisi uskonut että yhteistyö toimisi näinkin hyvin.

Pian sen jälkeen kun olin kehunut ratsukkoa, tuli tilanne joka sai miettimään että miksi ylipäänsä avasin suuni ollenkaan. Ihan tallin vieressä olevalle parkkipaikalle ajoi nimittäin jäätelöauto, jonka musiikki sai Kamun säikähtämään. Onneksemme Cremeide osasi kumminkin pysytellä ratsunsa selässä vaikka kierroksen verran ratsukko juoksikin täyttä laukkaa pitkin kentän uraa. Lopulta Cremeide sai kumminkin Kamun hallintaansa uudelleen ja ratsukko onnistuikin pysymään inhimillisessä vauhdissa jopa jäätelöauton lähtiessä jatkamaan matkaansa ja soittaen uudelleen musiikkiansa.
Loppuvalmennus sujuikin onneksemme ilman mitään ylimääräisiä kommervenkkejä, mutta siitä huolimatta uskalsin huokaista helpotuksesta vasta kun sain pyydettyä ratsukkoa aloittamaan loppuverryttelyt. Loppuverryttelyiden aikana juttelimme Cremeiden kanssa valmennuksen onnistumisesta ja kuulemma on hyvin tyypillistä toimintaa Kamulta että se temppuilee hieman silloin tällöin. Kehuin kumminkin Cremeiden hermoja, sekä sitä että hän pysyi orin selässä jopa ratsun saadessa hepulin. Kehoitin kumminkin jatkamaan valmentautumista ja pysymään jatkossakin tiukkana jottei Kamu pääsisi temppuilemaan josko sillä saisi joskus temppuilun kokonaan pois.

10.08.2015 kouluvalmennus, valmentajana Vinnie

Tänään ohjelmistostani löytyi kouluvalmennus Creimeidelle ja hänen rokkitukkaiselle gotlanninrussilleen Kamulle. Ratsukko alkuverrytteli itsenäisesti kaikissa askellajeissa ennen varsinaisen valmennuksen alkamista. Olin kaavaillut tunnin tehtäviksi siirtymisiä sekä vastalaukkaharjoituksia. Aloitin valmennuksen hyvinkin yksinkertaisilla käynti-ravi siirtymisillä nähdäkseni kuinka kuuliainen ja motivoitunut Kamu on. ”Keskity siihen, että saat annettua avut kunnolla loppuun asti. Älä anna Kamun suorittaa ennen kuin olet edes pyytänyt sitä suorittamaan!” ohjeistin Creimeideä, sillä ratsukon siirtymiset olivat hieman kiireisiä orin ennakoidessa niitä. Toistojen ja ratsastajan keskittymisen myötä siirtymiset paranivat, joten lisäsin vaikeusastetta. Tällä kertaa tarkoituksena oli peruuttaa kolme askelta ja nostaa siitä suoraan ravi. Lisäksi toin lisähaasteetta tehtävään pyytämällä ratsukkoa suorittamaan sen parin metrin päästä uralta. Näin ratsastajan täytyi kiinnittää erityisesti huomiota ratsunsa suoruuteen, sillä poni ei voinut tukeutua kenttää kiertävään aitaan. ”Muista tasainen ohjastuntuma ja kiinnitä huomiota istuntasi suoruuteen. Jos istut satulassa vinossa, niin Kamukin kulkee vinossa”. Aluksi ratsukolla oli pieniä vaikeuksia suoraan peruuttamisessa, mutta toistojen avulla ongelmasta päästiin. ”Hienoa Creimeide, juuri noin! Nyt voidaankin jättää siirtymiset ja vaihtaa vastalaukkaan”, sanoin Creimeidelle onnistuneen suorituksen jälkeen. Vastalaukkaa harjoiteltiin kolmikaarisella kiemurauralla. Ennen varsinaista harjoitusta pyysin ratsukkoa laukkaamaan hallitussa temmossa muutaman kierroksen molempiin suuntaan, sillä olin kuullut Creimeideltä huhua, että Kamu saattaisi innostua laukkaamisesta. Mukavampi sitä on nimittäin keskittyä harjoitukseen kun poni on ensin enimmästä innostuksestaan päässyt. Laukka alkoi rauhallisesti ja se pysyi hetken siistinä ja halutussa temmossa. Pian kuitenkin Kamu alkoi kerätä kierroksia, se painoi ohjille ja yritti lisätä tempoa. Pienen pieni ilopukkikin orilta irtosi. ”Istu syvälle satulaan ja pidätä, älä anna periksi! Sinä määräät temmon, ei Kamu! Ja seuraavaksi käännä se pääty-ympyrälle”, ohjeistin ratsastajaa. Creimeide saikin nopeasti orin rauhoittumaan ja takaisin haluttuun tempoon, joten aloitimme vastalaukan työstämisen. Ensimmäisillä kerroille Kamulla oli ongelmia vastalaukan säilyttämisessä. Orin tasapaino oli hukassa ja se tiputti raville kolmikaarisen keskimmäisellä kiemuralla vastalaukan sijaan. ”Muista ulko-ohjan sekä ulkopohkeen tuki!”. Toisto toistolta kuitenkin yhteinen tasapaino alkoi löytyä ja samoin vastalaukka alkoi säilyä. ”Hienoa, tämän paremmin ei voisi enää mennä!”, kehuin ratsukkoa. Hyvin onnistuneeseen suoritukseen olikin hyvä päättää valmennus. ”Kehu Kamua kunnolla ja sitten voitkin aloittaa loppuverryttelyjen tekemisen!”.

Kamu osoittautui tasaisen varmaksi ja yritteliääksi, hieman vielä raa’aksi poniksi, joka tarvitsee selkeät avut ratsastajaltaan.

03.08.2015 maastoestevalmennus, valmentajana Magnetie

Kamun valmennusohjelmassa oli tänäänkin maastoesteet. Kamun verryttelyt olivat jo hyvässä käynnissä minun saapuessani. Ratsukko näytti siis olevan hyvässä terässä tämänpäiväistä maastoestevalmennusta varten. Pyysin ratsukon hyppäämään tukin yli lämmittelyn nimissä ja pyysin heitä tulemaan yli vielä muutaman kerran, jotta saisin katsottua mahdollisia virheitä. Lähestyminen oli ensimmäisellä kerralla huolimaton ja ratsukko tuli liian hitaasti esteelle, mutta Kamu korjasi hyvin hyppäämällä oikein reippaasti ja hyvällä ilmavaralla. Vielä muutama ylitys paremmalla tempolla ja sitten siirryimme varsinaiseen asiaan. Kamu oli vähän turhankin innokkaalla tuulella tänään ja vauhti oli sen mukaista kaahotusta, joten pidätteistä sai tosiaan muistuttaa. Kolmiolaatikko aiheutti Kamulle hetken kauhunväristyksiä, ja se kielsikin sen eteen. Vähän volttausta ja uusi yritys. Nyt ei Kamulla ollut enää ongelmia senkään kanssa, mutta hyppyytin ratsukkoa muutaman kerran sen yli ihan varmuuden varalta. Hyvinhän se sujui, Kamu tuli pikkuhiljaa yhä varmemmin ja tasaisemmib esteelle. Pistin ratsukon suorittamaan vielä muutaman muun esteen rinteessä. Tarjolla oli sekä nousuja että laskuja, ja Kamu joutuikin tekemään kovasti töitä. Kamu kuitenkin työskenteli hyvin ja hyvällä asenteella, ratsukkoa oli mukava valmentaa. Loppuverryttelyjen aikana juttelimme vähän Kamusta ja lupasin tulla katsomaan sen seuraavia kisoja.

29.07.2015 maastoestevalmennus, valmentajana Magnetie

Valmensin tänään Elfengård Gamrahmia maastoesteiden parissa. Lämmittely saatiin suoritettua jo matkalla maastoesteille. Päivä oli todella tuulinen, joten Kamu tuntui vähän levottomalta. Ajattelin siis keskittyä rauhalliseen suoritukseen ja siihen, että Kamu keskittyisi tekemiseen eikä säpsyilemiseen. Kamulla oli kuitenkin vähän eri suunnitelma asiasta, ja se päätti että kotiin olisi paaaaaljon kivempi lähteä ja suuntasi siis oma aloitteisesti pois paikalta. Pienen vääntämisen ja kääntämisen jälkeen päästiin takaisin radan reunalle ja kokeiltiin tukin yli hyppäämistä. Kamu hyppäsi todella nätisti, mutta vähän liian kaukaa. Katsoin ratsukon suoritusta vielä muutamalla muulla esteellä, ja Kamulla tosiaan oli ponnistuspaikka välillä vähän hakusessa. Kamu halusi välillä tehdä oman päänsä mukaan, eikä seurata ratsastajan ohjeita. Ohjeistin ratsukkoa uudestaan keskittymään nimenomaan oikean paikan löytämiseen ja tietysti siihen, että ratsastaja määrää. Heti kohta jutun juonesta kiinni saatuaan Kamun hypyt alkoivat parantua. Päätimme lopetella hyvään hetkeen. Kamu oli kaikkinensa oikein mukava valmennettava, vaikkakin välillä halusi tehdä oman mielensä mukaan. Lähestymisiä on vielä hyvä harjoitella, mutta lupaavalta näyttää.

päiväkirja

Suku

i. Grenström Ottar
KTK-I, VVJ-I
ii. Bingård Gustav
iii. Bingård Galle
iie. Molly Moon
ie. Grenström Polly
iei. Sigurd
iee. Sverans Jordgubbar
e. Madrugada
KTK-II
ei. Skambankt
eii. Risiko Njål
eie. Poulsen Laila
ee. Glittertind
eei. Ram-Zet
eee. Charlotte Aune


© VRL-01080

Jälkeläiset

Tarjolla tällä hetkellä 2-3 tammalle jalostukseen!

06.08.2015 syntynyt russ-o Christian LAC om. mokkamasiina
03.04.2016 syntynyt russ-t Iltamäen Gretella KTK-III om. Uppe

Menestys (vain sijoitukset)

KRJ (18kpl)

06.08.2015 --- Ketunpolku (kutsu) --- luokka 1 He B --- 3/60
15.08.2015 --- Kilpailukeskus Stewart (kutsu) --- luokka 2 He C --- 5/52
23.08.2015 --- Kilpailukeskus Stewart (kutsu) --- luokka 4 He B --- 5/80
09.11.2015 --- Kaunovaara (kutsu) --- luokka 1 He B --- 1/30
17.11.2015 --- Breawan (kutsu) --- luokka 2 He B --- 1/36
18.11.2015 --- Susiraja (kutsu) --- luokka 1 He B --- 5/30
18.11.2015 --- Breawan (kutsu) --- luokka 2 He B --- 1/36
21.11.2015 --- Susiraja (kutsu) --- luokka 1 He B --- 3/30
24.02.2016 --- Coedwig Welsh (kutsu) --- luokka 2 He B --- 3/38
14.03.2016 --- Fiktio (kutsu) --- luokka 2 He B --- 1/40
15.03.2016 --- Fiktio (kutsu) --- luokka 2 He B --- 2/40
16.03.2016 --- Fiktio (kutsu) --- luokka 2 He B --- 1/40
19.03.2016 --- Fiktio (kutsu) --- luokka 2 He B --- 1/40
22.03.2016 --- Fiktio (kutsu) --- luokka 2 He B --- 1/40
23.03.2016 --- Fiktio (kutsu) --- luokka 2 He B --- 1/40
24.03.2016 --- Fiktio (kutsu) --- luokka 2 He B --- 3/40
30.03.2016 --- Fiktio (kutsu) --- luokka 2 He B --- 3/40
02.04.2016 --- Mörkövaara (kutsu) --- luokka 1 He B --- 3/40
31.07.2016 --- KRJ-Cup --- luokka 3 He B --- 21/309

ERJ

04.08.2015 --- Ketunpolku (kutsu) --- luokka 2 60cm --- 1/30
06.08.2015 --- Ketunpolku (kutsu) --- luokka 2 60cm --- 3/30
07.08.2015 --- Ketunpolku (kutsu) --- luokka 2 60cm --- 4/30
17.08.2015 --- Kilpailukeskus Stewart (kutsu) --- luokka 6 80cm --- 3/47
18.08.2015 --- Kilpailukeskus Stewart (kutsu) --- luokka 5 70cm --- 6/40
18.08.2015 --- Kilpailukeskus Stewart (kutsu) --- luokka 6 80cm --- 2/47
20.08.2015 --- Kilpailukeskus Stewart (kutsu) --- luokka 5 70cm --- 5/40
30.08.2015 --- Yentel ponies --- luokka 2 60cm --- 1/14
08.12.2015 --- Petäjävaara (kutsu) --- luokka 1 80cm --- 4/30
10.12.2015 --- Petäjävaara (kutsu) --- luokka 1 80cm --- 1/30
11.12.2015 --- Petäjävaara (kutsu) --- luokka 1 80cm --- 3/30
11.12.2015 --- Viisikko (kutsu) --- luokka 1 80cm --- 1/30
13.12.2015 --- Viisikko (kutsu) --- luokka 2 80cm --- 1/30
15.12.2015 --- Viisikko (kutsu) --- luokka 2 80cm --- 3/30
18.12.2015 --- Viisikko (kutsu) --- luokka 2 80cm --- 3/30
19.12.2015 --- Viisikko (kutsu) --- luokka 2 80cm --- 2/30
11.02.2016 --- Huvitutti (kutsu) --- luokka 1 80cm --- 5/30
16.02.2016 --- Huvitutti (kutsu) --- luokka 1 80cm --- 5/30
17.02.2016 --- Huvitutti (kutsu) --- luokka 1 80cm --- 4/30
16.06.2016 --- Huvitus --- luokka 4 80 cm --- 4/40
25.06.2016 --- Huvitus --- luokka 3 80 cm --- 2/36
27.06.2016 --- Bridgeroad --- luokka 4 80cm --- 2/50
10.10.2016 --- Hiprakka --- luokka 2 70 cm --- 6/81
12.10.2016 --- Hiprakka --- luokka 2 70cm --- 7/81

KERJ

26.07.2015 --- Kadotetut --- 1. harrasteluokka --- 3/13
30.07.2015 --- Kadotetut --- 1. harrasteluokka --- 2/13
16.08.2015 --- Rohkelikko --- 1. tutustumisluokka --- 3/26
19.11.2015 --- Kilpailukeskus Stewart --- 2. harraste --- 2/24
07.02.2017 --- Zemniak --- 3. tutustumisluokka --- 1/21
12.02.2017 --- Metsovaara --- 3. tutustumisluokka --- 5/26
14.02.2017 --- Metsovaara --- 3. tutustumisluokka --- 5/26
15.02.2017 --- Metsovaara --- 3. tutustumisluokka --- 2/26
19.02.2017 --- Metsovaara --- 3. tutustumisluokka --- 5/26
12.03.2017 --- Tuiskula --- 1. tutustumisluokka --- 4/30
13.03.2017 --- Tuiskula --- 1. tutustumisluokka --- 1/30
14.03.2017 --- Tuiskula --- 1. tutustumisluokka --- 1/30
19.03.2017 --- Tuiskula --- 1. tutustumisluokka --- 3/30

VVJ (40kpl)

17.08.2015 --- Stewart (kutsu) --- luokka 4 noviisi yhdistetty --- 4/37
24.08.2015 --- Ginevra (kutsu) --- luokka 10 noviisi yhdistetty --- 2/7
28.08.2015 --- Ginevra (kutsu) --- luokka 10 noviisi yhdistetty --- 1/7
29.08.2015 --- Ginevra (kutsu) --- luokka 10 noviisi yhdistetty --- 2/7
31.08.2015 --- Fiktio (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 2/30
12.09.2015 --- Wyat (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 4/40
16.09.2015 --- Wyat (kutsu) --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 5/40
20.09.2015 --- Mörkövaara (kutsu) --- luokka 2 vaativa yhdistetty --- 1/30
22.09.2015 --- Mörkövaara (kutsu) --- luokka 2 vaativa yhdistetty --- 4/30
23.09.2015 --- Wyat (kutsu) --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 6/40
23.09.2015 --- Spiros Stable (kutsu) --- luokka 2 vaativa yhdistetty --- 1/23
24.09.2015 --- Wyat (kutsu) --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 1/40
03.10.2015 --- Mörkövaara (kutsu) --- luokka 2 vaativa yhdistetty --- 5/30
09.10.2015 --- Wyat (kutsu) --- luokka 3 vaativa yhdistetty --- 1/40
15.10.2015 --- Wyat (kutsu) --- luokka 3 vaativa yhdistetty --- 2/40
23.10.2015 --- Wyat (kutsu) --- luokka 3 vaativa yhdistetty --- 2/40
01.12.2015 --- Wyat (kutsu) --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 4/40
04.12.2015 --- Wyat (kutsu) --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 4/40
01.01.2016 --- Wyat (kutsu) --- luokka 3 vaativa yhdistetty --- 4/28
17.02.2016 --- Huvitus (kutsu) --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 2/40
20.02.2016 --- Hengenvaara (kutsu) --- luokka 3 vaativa yhdistetty --- 1/30
23.02.2016 --- Huvitutti (kutsu) --- luokka 2 vaativa yhdistetty --- 4/30
27.02.2016 --- Härdelli (kutsu) --- luokka 3 vaativa yhdistetty --- 2/30
19.03.2016 --- Eterno (kutsu) --- luokka 2 vaativa yhdistetty --- 3/30
20.03.2016 --- Fiktio (kutsu) --- luokka 2 vaativa yhdistetty --- 4/30
26.03.2016 --- Wyat Shetlands (kutsu) --- luokka 3 vaativa yhdistetty --- 4/40
30.03.2016 --- Silkes (kutsu) --- luokka 2 vaativa yhdistetty --- 1/25
02.04.2016 --- Mooncruiser (kutsu) --- luokka 2 vaativa yhdistetty --- 4/30
03.04.2016 --- Wyat (kutsu) --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 5/40
08.04.2016 --- Wyat (kutsu) --- luokka 3 vaativa yhdistetty --- 6/40
10.04.2016 --- Wyat (kutsu) --- luokka 3 vaativa yhdistetty --- 3/40
18.04.2016 --- Wyat (kutsu) --- luokka 3 vaativa yhdistetty --- 6/40
30.04.2016 --- Mörkövaara (kutsu) --- luokka 3 vaativa yhdistetty --- 1/30
01.05.2016 --- Mörkövaara (kutsu) --- luokka 3 vaativa yhdistetty --- 3/30
02.05.2016 --- Mörkövaara (kutsu) --- luokka 3 vaativa yhdistetty --- 5/30
05.05.2016 --- Mörkövaara (kutsu) --- luokka 3 vaativa yhdistetty --- 2/30
20.05.2016 --- Mooncruiser (kutsu) --- luokka 2 vaativa yhdistetty --- 3/30
21.05.2016 --- Mooncruiser (kutsu) --- luokka 2 vaativa yhdistetty --- 3/30
03.06.2016 --- Metsovaara (kutsu) --- luokka 4 vaativa yhdistetty --- 5/33
06.06.2016 --- Metsovaara (kutsu) --- luokka 4 vaativa yhdistetty --- 2/33

NJ

05.09.2015 --- Yentel ponies (kutsu) --- luokka 5 russ-o --- 4/12 irtoSERT
13.09.2015 --- Cresendo (kutsu) --- luokka 4 russ-o --- 2/11 irtoSERT
16.11.2015 --- Adina (kutsu) --- luokka 2 russ-o --- 1/4 BIS4, MVA-sert

VSN

28.08.2016 --- Radical --- russ-o --- 2/10 RCH


© Pirje Paananen/Suomen Hippoksen kuvapankki

Tämä on virtuaalitalli. Tallin jokainen hevonen on virtuaalihevonen, eikä kuviin keksityt tiedot liity millään tavalla oikeasti kuvissa esiintyviin hevosiin.
Kaikki © Creimeide VRL-06904 ellei toisin mainita.