Lando v.d. Zanneshof "Lando"

RIP 03.03.2017


© VRL-14033

Saavutukset

20.06.2016 Shetlanninponien laatuarvostelu kesäkuun tilaisuus 23 + 12 + 30 + 20 + 9 + 8 = 102p. SHLA-II
"Oikein ytimekäs luonne, joka eteni helposti."
25.06.2016 Yleislaatuarvostelu kesäkuun tilaisuus 23,5 (15+8,5) + 10 (5+5) + 17 + 15 + 5 = 70,5p. YLA3
20.10.2016 Shetlanninponien laatuarvostelu lokakuun tilaisuus 23 + 13 + 30 + 20 + 11 + 12 + 2 = 111p. SHLA-I
15.11.2016 Kouluratsastusjaoksen laatuarvostelu marraskuun tilaisuus 6,5 + 39 + 17,5 + 20 + 15 = 98 p. KRJ-II
30.11.2016 Valjakkoajojaoksen laatuarvostelu marraskuun tilaisuus 6 + 40 + 20,5 + 20 + 15 = 101,5p. VVJ-I
31.12.2016 Yleislaatuarvostelu joulukuun tilaisuus 25 (16+9) + 22 (10+12) + 18,5 + 15 + 5 = 85,5p. YLA2
28.02.2017 Esteratsastusjaoksen laatuarvostelu helmikuun tilaisuus 6 + 41 + 0 + 20 + 15 = 82 p. ERJ-III

Nimi Lando v.d. Zanneshof Rotu, sukupuoli Shetlanninponi, ori
Syntymäaika 08.09.2015 Säkäkorkeus 102cm
Rekisterinumero VH15-017-0742 Omistaja Creimeide VRL-06904/Yentel ponies
Väri Mustankimo Painotuslaji Valjakkoajo
Koulutustaso He C, 60cm, VVJ noviisi Kasvattaja Zanneshof Shetlands


© VRL-14033

Lando muutti meille alkujaan paikkaamaan lasten satuponin virkaa - se herätti heti kiinnostukseni upealla, järkähtämättömällä käytöksellään ja saatoin luottaa oriin jo pikkuvarsana. Muut pojat nahistelivat laumassa keskenään, mutta Lando keskittyi jo aivan pienenä pallona olennaiseen eli syömiseen. Tahtia ei haitannut yhtään puuttuvat hampaat, sillä kerran äitikin söi niin täytyihän Landonkin yrittää parhaansa! Vieroituksen jälkeen poju säilyi edelleen melko mamman pikkupoikana, kun emän virkaa aloin paikkaamaan minä.
Perusluonteeltaan Lando on erittäin rauhallinen ja toimiva poni, jonka voi luottaa kenen tahansa käsiteltäväksi. Taluttaminen sujuu huoletta, sillä ori kulkisi ihmisen perästä vaikka ilman narua. Hoitaessa se lähinnä nukkuu eikä orin tahti muutenkaan usein ole mitenkään päätä huimaava.

Valjakkoponina Lando on kiltti, mutta vaatii runsaasti lämmittelyä toimiakseen kunnolla ja herkästi. Aina työskentelyn aluksi ori koettaa laiskotella ja liikkuu todella tahmeasti kuin maahan liimattuna. Herkistelyn jälkeen se alkaa kuitenkin liikkua kevyemmin ja Landosta löytyy jopa jonkin verran eteenpäinpyrkimystä. Kentällä oria tarvitsee enemmän käskeä eteenpäin kuin rauhoitella, mutta maasto-osuuksilla siitä löytyy uutta reippautta ja oria voi joutua jopa pidättämään!
Landolla ajetaan myös parivaljakkona Uffen kanssa. Kimo toimii parissa vanhempana ja rauhallisempana todella hyvin ja rauhoittaa myös kokemattomampaa pariaan. Parina ajettaessa alkuun pojilla on monesti pientä kahnausta ja ne voivat jopa luimia toisilleen, mutta työskentelyn alkaessa molemmat toimivat toisiaan täydentävänä tiiminä.

Ratsuna Lando on todella laiska sileällä, mutta esteillä se jopa hieman kuumuu. Pieneksi esteponiksi se on oiva valinta hurjapäille, sillä se imee hurjasti esteelle mutta myös hyppää todella varmasti. Ori pelastaa paikat aina kuin siihen on pienikin mahdollisuus. Esteradalla ei ole mikään harvinainen näky, että muuten niin tyyni ja rauhallinen poni heittää myös oikein makoisia pukkisarjoja!
Orille sopivaksi osoittanut vakioratsastajamme Pinja saa Landon toimimaan kouluradallakin omalla moottorilla. Oikealla tavalla verryteltynä, reilun ja motivoivan ratsastajan kanssa Lando venyy yllättävän hyviin ja tasapainoisiin suorituksiin, mutta on melko altis ulkopuolisille "häiriötekijöille", kuten helteelle tai lähestyvälle ruoka-ajalle joka saa suorituksen heti menemään penkin alle. Vilpoisina päivinä Pinjan alla Lando on kouluradalla parhaassa iskussaan ja tällöin se yltää jopa loistaviin suorituksiin.

Pesemiseen ori on kimona hyvin tottunut ja se menee rutiinilla. Usein Lando jopa nauttii kun pesuainetta hierotaan siihen kunnolla! Kuivattelu ei ole ponin mielestä enää yhtään niin mukavaa ja se kannattaakin loimittaa huolella ja laittaa silti todella siistiin karsinaan - ori takuuvarmasti piehtaroi ja saa usein aina loimenkin pois päältään. Suuri heinäkasa voi vähän rauhoittaa asiaa.

Ikääntyy 3v saakka yhden virtuaalisen vuoden 14 IRL päivässä, jonka jälkeen ikääntyy yhden virtuaalisen vuoden yhdessä IRL kuukaudessa aina oikeana syntymäpäivänään.

1v - 22.09.2015
2v - 05.10.2015
3v - 19.10.2015
4v - 08.11.2015
5v - 08.12.2015
6v - 08.01.2016
7v - 08.02.2016
8v - 08.03.2016
jne.jne.

ii Wynton's James Blond oli 105cm korkea kimo Iso-Britanniassa ja Ruotsissa vaikuttanut shetlanninponiori. Ulkomuodoltaan ori oli usein komeaksi ja karismaattiseksi kehuttu. Jalostuksen ja näyttelykehien lisäksi ori on vaikuttanut valjakkoajossa.

iii Glenfield's Bentley oli 103cm korkea liinakko ori. Bentley on vaikuttanut hyvin paljon siitoksessa hieman vaikeasta luonteestaan huolimatta. Näyttelykehissä ori on kuitenkin loistanut hieman omintakeisista esiintymisistään huolimatta ja Bentley onkin kahminut useita luokkavoittoja.

iie Bristonhill's Baby Jane oli 101cm korkea, mustankimo tamma. Baby Jane on kantakirjattu II-palkinnolla ja siitä on puhuttu erinomaisen luonteen omaavana tammana. Baby Jane sai viisi jälkeläistä.

ie Libby of Arlington on brittiläinen tamma, joka kilpailee kouluratsastuksessa. Tamma on 100cm korkea ja väriltänsä musta. Libbyn askellajeista ravi on erinomainen ja tamma onkin periyttänyt laadukkaan ravinsa molemmille jälkeläisilleen. Luonteeltaan tamma on melko itsepäinen, mutta sinnikkäällä työllä tamman saa toimimaan oikein miellyttävästi.

iei Prosper Black oli musta, 104cm korkea ori. Luonteeltaan ori on kehno ja jopa ilkeä, mutta käyttöponina valjakkoajossa se toimii erinomaisesti. Prosperin päätehtävä oli kuitenkin toimia siitosorina ja onneksi se ei ole periyttänyt jälkeläisilleen hankalaa luonnettaan!

iee Bonhurst Sue Ellen oli 99cm korkea, rautias tamma. Nuorena tamma oli siitostammana, jonka jälkeen se päätyi ratsastuskouluun tuntiponiksi ja suoritti pitkän uran suosittuna tuntiponina.

ei Sannegårds Robban astui nuorena pari tammaa, ennen kuin ori ruunattiin 5-vuotiaana. Ruuna on nykyään musta, 103cm korkea rauhallinen käyttöponi.

eii Oktans Primus oli musta, 102cm korkea ori. Ori oli hyvin ryhdikäs ja hyväliikkeinen. Ori oli kuitenkin loistava käyttöponi, joka kokeili lähes kaikki mahdolliset lajit läpi. Ori menehtyi vain 9-vuotiaana.

eie Mølleviks Castanjet oli Tanskassa syntynyt tummanrautias tamma, jolla oli säkäkorkeutta tasan metri. Tamma on vaikuttanut lähinnä näyttelykehissä ja se omaa erinomaiset jalka-asennot.

ee Rävbergs Lotte oli ruotsalainen, musta tamma. Se on toiminut lähinnä lasten ratsuna ja siitosponina.

eei Rävbergs Nisse oli musta, 101cm korkea tuuheajouhinen ori. Nisse oli toimiva ja monipuolinen ajoponi joka jätti jälkeensä 8 jälkeläistä.

eee Lulu av Gyldendal oli vaalea 98 senttiä korkea tamma. Se toimi lastenratsuna ja siitostammana. Rakenteeltaan Lulu ei ollut erikoinen, vaan arvokkaan tammasta teki sen kultainen luonne. Lulu sai kaksi jälkeläistä.

16.05.2016 parivaljakkovalmennus, valmentajana felissa

Olen käynyt Yentelissä useamman kerran ennenkin valmentamassa Creimeiden poneja, mutta tällä kertaa tehtiin jotain aivan uutta. Creimeide nimittäin valjasti yksien kärryjen eteen kaksi ponia; shetlanninponit Uffen ja Landon. Poneilla ei ollut kokoeroa juuri nimeksikään, mutta muuten yhdistelmä näytti oikein veikeältä Uffen ollessa musta ja Lando täysin valkoiseksi kimoutunut. Ponit tulevat todella kivasti toimeen keskenään ja kilpailevatkin pariluokissa tällä kokoonpanolla. Alkuverryttelyssä orit vähän jotain nahistelivat, mutta kun Creimeide pyysi ravia alkoi kumpikin poneista keskittymään tekemiseen täysillä. Tänään olisi tarkoitus treenata hiukan Noviisin kouluohjelmaa. Pyysin Creimeideä tekemään paljon isoja voltteja ja suunnanvaihdoksia ravissa. Ponit olivat hyvin kuulolla ja ravasivat reippaasti Creimeiden ohjastuksessa.

Pyysin valjakkoa tekemään kaksi pysähdystä aina pitkälle sivulle, peruuttamaan muutaman askeleen ja lähtemään liikkeelle ravissa. Uffe, eli poneista nuorempi, ei olisi oikein malttanut seistä paikallaan tai pysähtyä, vaan sillä oli enemmän menohaluja. Kokeneempi poni Lando näytti mallia ja seisoi kauniisti paikallaan ja peruutti maltilla, joten pikkuhiljaa Uffekin malttoi paljon paremmin. Pysähdys-peruutus –harjoitusten jälkeen oli nelikaaristen kiemuraurien vuoro, ensin käynnissä ja sitten ravissa. Kiemuraurat sujuivat käynnissä heti todella hyvin, joten melko pian valjakko sai nostaa ravin. Creimeidellä oli täysi työ suoristaa valjakko aina kiemuroiden välillä, mutta muutaman toiston jälkeen meno alkoi näyttää todella hyvältä. Annoin valjakolle luvan loppukäynteihin jonka jälkeen annoin Creimeidelle vielä palautetta valmennuksesta. Aivan mahtavat pikkuponit!

29.10.2016 tarinakilpailut Sjöbackassa

Kilpailutarina:

Olimme lähdössä Landon kanssa kilpailemaan esteitä, mutta poni kävi niin kuumana jo kotipihassa että ajattelin parhaimmaksi lämmitellä sitä maneesissa ennen lähtöä. Voi kauhistus mikä pöly siellä olikaan! Pohja oli kuivanut tyystin ja katin kontit, kiiltävän valkea poni kaipasi taas kunnon puhdistusta. Lämmittelyn jälkeen yritimme puunata Landoa mahdollisimman puhtaaksi oikein joukolla, mutta pöly ei loppunut millään. "Neliapila tai muu onnenkalu olisi kyllä tänään tarpeen..." ajattelin jo ennen kuin pääsimme pois kotipihasta.

Kisapaikalla kaikki näytti valoisammalta. Poni ei pölissyt enää jokaisesta hipaisusta ja ori odotti yllättävän tyynenä vuoroaan päästäkseen varsinaiseen verryttelyyn ottamaan muutamia hyppyjä alle. Ennen kentälle menoa kuulin kuitenkin selkäni takaa huutoa - jokin pikkutyttö huusi valtavan kovaa "SENKIN RYÖVÄRI!!" ja huomasin Landon varastaneen tytöltä leivän. Laskin mielessäni hitaasti viidestä alaspäin etten tulisi sanoneeksi hyvin rumasti ja menin lohduttamaan tyttöä, jonka vanhemmat olivat tulleet myös paikalle hyvin vihaisina. Päädyin pahoittelemaan mitä syvimmin ja kaivelemaan taskustani rahoja, joilla kävin ostamassa tytölle uuden leivän kahviosta.

Epätoivoisesta alusta huolimatta verryttely sujui todella hyvin, Lando oli tarkkana ja suoritti hyvin varman oloisesti. Ehdin jo huokaista helpotuksesta, kunnes Lando veti jäätävän esityksen pukkien kera ja ratsastaja mätkähti maahan. Poni seisahtui kuin seinään ja onneksemme ratsastajakin selvisi vaivoitta. Pitkän ja kivisen tien jälkeen kaksikko pääsi viimein kisaradalle joka onneksi sujui ilman kommelluksia. Päädyin manailemaan koko kotimatkan "on se tämäkin harrastus...." ja laitoin Landon pitkälle kisatauolle.

05.10.2016 pesulla, kirjoittanut Creimeide

Otin tänään Landon kunnon syväpuhdistavaan hoitoon pesuboksiin, sillä Shetlanninponilaatuarvostelun tilaisuus läheni uhkaavasti. Olin ostanut uutta kimoshampoota ja nyt se pääsi heti tulikokeeseen, sillä Lando oli nukkunut edellisenä yönä suoraan karsinan pissakohdan päällä ja sen toinen kankku oli nyt aivan keltainen.

Ori oli todella onnessaan kun hieroin shampoota siihen oikein pidemmän kaavan mukaan. Jätin myös häntään reilun annoksen shampoota vaikuttamaan pidemmäksi aikaa, sillä sen latva oli hieman kellastunut. En tiedä mitä tekisin jos omistaisin kimon joka inhoaisi vettä! Landon käytös pesussa on aina esimerkillistä. Kun aloin huuhtomaan ponia vaahtoa riitti ja riitti. Välillä tuntui ettei se loppuisi lainkaan. Kun viimein sain huuhdottua kaiken pesuaineen irti ponista, huomasin helpotuksekseni että tämä olikin oikein tehokasta ainetta eikä hevostarvikeliikkeen myyjä liioitellut tälläkään kertaa yhtään. Pesukarsinassa kuivasin enimpiä vesiä ensin hikiviilalla ja sitten vielä pyyhkeellä, ennen kuin otin Landon loimitettuna käytävälle ja aloin selvittämään sen jouhia.

Jos ollaan rehellisiä niin inhoan pesun jälkeistä urakkaa jouhien kanssa. Harja ja häntä menevät aina aivan hirvittävään takkuun! Kyllästin jouhia tallin parhaalla silikonipohjaisella selvityssuihteella ja hetken vaikuttamisen jälkeen aloin selvitellä latvoja sormin. Saatuani latvat selviksi olin niin tympääntynyt hommaan että vaihdoin Landolle vain kuivat loimet päälle ja tyrkkäsin sen karsinaan syömään jättimäistä kasaa iltaheiniä. Jatkaisin jouhien kanssa taistelua seuraavana päivänä.

01.06.2016 esteitä, kirjoittajana miivi

Olin jo toista kertaa lupautunut Creimeiden talliavuksi. Tänään hoidettavani olisi pieni Lando-poni, johon olin päässyt tutustumaan jo viime kerralla. Nyt olin tulossa paikalle hyvällä mielellä, viime kerran käyntiköpöttelyiden sijaan olin ajatellut iskeä orille tällä kertaa satulan selkään ja kentälle muutaman esteen pystyyn. Puhelimessa puhuessamme Creimeide oli väläytellyt tätä vaihtoehtoa, ja olin innostunut asiasta kovasti, kerrankin hyötyisin siitä, että olin todellinen pätkä.

Tallille saapuessani Lando seisoi tarhan reunalla, selvästi valmiina siirtymään sisätiloihin. Se oli hieman kurainen, pienikin lika valkoisessa ponissa pisti silmään. Ori lähti mukaani talliin helposti, vaikka hieman laiskasti. Se näytti nukkuvan koko ajan harjatessani ja varustaessani sitä, mutta ehkä se siitä virkoaisi, kun pääsisimme hyppäämään. Tässä asiassa olin melkein oikeassa. Verryttely meni todella tahmeasti, Lando ei meinannut liikua eteenpäin vaan halusi löntystellä omaan tahtiinsa. Terävällä ja nopealla pohkeella ori sai hieman vauhtia, mutta muutaman kerran jouduin käyttämään myös raippaa. Hyppäämään siirtyessä Landossa tapahtui kuitenkin muutos. Laiskasta orista kuoriutui sähäkkä menijä, joka ei eteenpäin vieviä apuja tarvinnut, enemmänkin se tarvitsi pidätteitä. Olin suunnitellut päässäni kentällä valmiina olleista esteistä radan, mutta muistellessani rataa Landon lyhyessä, mutta kovassa laukassa hylkäsin suunnittelemani radan ja ohjasin orin aina sille esteelle, joka näytti olevan sopivassa paikassa. Tätä jatkui hetken, jonka jälkeen en ohjannutkaan ratsuani enää esteille, vaan siirryin uralle ja ryhdyin rauhoittelemaan orin laukkaa ensin hitaampitempoiseksi ja sitten siirsin sen raviin ja ryhdyin keventämään. Annoin Landolle hieman ohjaa ja se venytti tyytyväisenä päätään alas ravatessaan koko ajan yhä rennommin.

Jäähdyteltyäni orin kävelin vielä tarhojen ympäri, jonka jälkeen suuntasin talliin. Riisuin orilta varusteet, tarkastin sen jalat ja jätin Landon karsinaansa. Sen jälkeen olin vapaa lähtemään kotiin.

31.05.2016 maastokävely, kirjoittajana miivi

Päivän toinen hoidokkini oli myös shetlanninponi, kuten Uffekin oli ollut. Väri vain vaihtui pikimustasta kauniiseen, vitivalkoiseen, kimoon. Olin ehtinyt kuulla tallin taukohuoneessa istuessani juttua myös Landosta, joka oli kuulemma Uffen tapaan hyvin herttainen oripoika. Olin yhä shokissa Uffen hyvästä käytöksestä, joten Landolla oli kaksi mahdollisuutta: pudottaa minut pilvilinnoista tai saada minut kiroamaan omat hevoseni helvettiin. Epäilin jälkimmäistä.

Revittyäni itseni ulos tallin taukotiloista juoruja kuuntelemasta etsin tallista Landon karsinan ja otin sen edessä koukussa roikkuneen riimunnarun mukaani. Jouduin tuijottamaan tallin ilmoitustaulun tarhakarttaa ennen kuin löysin Landon nimen sieltä, orin nimen hieno kasvattajaliite onnistui hämäämään oman hevosensa Haarukaksi ristinyttä naista. Paikannettuani tarhan hain sen perällä torkkuneen orin sisään talliin harjattavaksi. Kuivien kesäkelien ansiosta Lando ei ollut kovin likainen, vaan sain lähinnä putsailla pölyjä sen valkoisesta karvapeitteestä orin torkkuessa käytävällä.

Landolle oli merkitty liikutuskalenteriin tämän päivän kohdalle sana ”vapaa”, joten ajattelin hyödyntää sen lähtemällä kävelemään orin kanssa maastoon. Olin edellisen hoidettavani kanssa käynyt tsekkaamassa yhden lyhyen maastorinkulan, mutta onnellisena huomasin maastokarttaan merkityn toisen, noin kolmen kilometrin mittaisen polunpätkän. Karttaan oli liitetty mukaan myös teksti ”polku”, joten pääsisimme varmasti luonnon helmaan rauhalliselle iltapäiväkävelylle Landonin kanssa. Lähtiessämme metsään kävelemään annoin Landonin alkuun määrätä tahdin, mutta orin tahdin muuttuessa yhä verkkaisemmaksi pelkäsin sen pian nukahtavan pystyyn, niin uniselta se näytti. Jotta ori ei nukahtaisi, maiskutin muutamaan kertaan ja otin tehtäväkseni määrätä tahdin. Heti minun kävellessäni reippaammin Landonin edellä myös ori terästäytyi, ainakin muutaman askeleen ajaksi. Lopulta maastolenkkiin kului vähän turhan kauan ottaen sen lyhyen pituuden huomioon, mutta rennosta metsäkävelystä ei voinut olla haittaa hevoselle tai taluttajalle. Valitettavasti älysin katsoa kelloa palattuamme maastosta, ja jouduin hämmästymään kellon näyttämästä ajasta – pitäisi olla jo kotona ruokkimassa omia hevosia. Rapsutin nopeasti Landoa ja lähdin kohti kotia.

25.05.2016 uittamista

Kuuman kesäpäivän kunniaksi lähdin läheiselle lammelle kävelylenkille Landon kanssa ajatuksena uittaa oria. Menomatkan tahti oli todella rauhallinen ja pysähdyimme jokaisen mehevämmän ruohotupsun kohdalle herkuttelemaan vihreällä. Onneksi matkaa lammelle oli vain reilu kilometri, sillä muuten emme olisi päässeet sillä tahdilla koskaan perille!
Perillä kahlailimme hetken rannalla polviani myöten, kunnes uskallauduin itse syvemmälle ja kävimme uimassa pienen lenkin Landon kanssa. Vesi tuntui aivan jäätävältä helteiseen kesäilmaan verrattuna! Vedimme hetken henkeä ja lämmittelin auringossa ja pulahdimme sitten uudelleen veteen ja uimme pari lenkkiä. Lando nautti paljon viileän veden vilvoituksesta.

Kun maltoimme alkaa tehdä lähtöä, paikalle löytyikin naapuritallin ponityttö jolla oli asustuksesta päätellen samat ajatukset kuin minulla. Vaihdoimme pikaiset kuulumiset ja lähdimme sen jälkeen kotiin päiväheinille - paluumatka tallille taittui jopa hieman menomatkaa nopeammin.

Suku

i. Wynton's Bright White
SHLA-I, YLA1
ii. Wynton's James Blond
iii. Glenfield's Bentley
iie. Bristonhill's Baby Jane
ie. Libby of Arlington
iei. Prosper Black
iee. Bonhurst Sue Ellen
e. Rävbergs Lydia
KTK-III
ei. Sannegårds Robban
eii. Oktans Primus
eie. Mølleviks Castanjet
ee. Rävbergs Lotte
eei. Rävbergs Nisse
eee. Lulu av Gyldendal

Jälkeläiset

Ei enää tarjolla jalostukseen.

19.11.2015 syntynyt she-t Heffalump Honey om. Maira (VRL-04477)
16.01.2016 syntynyt she-o Yentel Leonard om. felissa (VRL-04000)
18.05.2016 syntynyt she-o Yentel Aureolin VV-III om. Creimeide (VRL-06904)
13.06.2016 syntynyt she-t Vuornan Fluffy Confetti om. Liia (VRL-11284)
29.10.2016 syntynyt she-t Yentel Rosabella om. Kemiina (VRL-02815)
05.01.2017 syntynyt she-o Yentel Moriz om. Creimeide (VRL-06904)

Menestys (vain sijoitukset)

VVJ (43kpl)

12.12.2015 --- Ruuti --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 1/30
21.12.2015 --- Yentel ponies --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 2/30
23.12.2015 --- Yentel ponies --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 4/30
23.12.2015 --- Breandan --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 1/30
26.12.2015 --- Breandan --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 4/30
18.01.2016 --- Tuiskula --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 1/30
20.01.2016 --- Härdelli --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 1/30
21.01.2016 --- Mörkövaara --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 4/30
29.01.2016 --- Mörkövaara --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 1/30
22.02.2016 --- Huvitutti --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 3/30
23.02.2016 --- Huvitutti --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 5/30
16.03.2016 --- Huvitutti --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 4/30
23.03.2016 --- Wyat Shetlands --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 4/40
24.03.2016 --- Wyat Shetlands --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 1/40
08.04.2016 --- Mörkövaara --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 2/30
09.04.2016 --- Mörkövaara --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 4/30
13.04.2016 --- Wyat --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 3/40
21.04.2016 --- Mörkövaara --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 5/30
22.04.2016 --- Breawa --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 4/18
24.04.2016 --- Wyat --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 2/40
26.04.2016 --- Mörkövaara --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 4/30
28.04.2016 --- Puzzle Rebellion --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 3/30
29.04.2016 --- Puzzle Rebellion --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 3/30
30.04.2016 --- Breandan --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 1/23
30.04.2016 --- Puzzle Rebellion --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 2/30
30.04.2016 --- Mörkövaara --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 1/30
01.05.2016 --- Wyat Shetlands --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 5/40
03.05.2016 --- Puzzle Rebellion --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 1/30
05.05.2016 --- Wyat Shetlands --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 6/40
05.05.2016 --- Mörkövaara --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 2/30
05.05.2016 --- Breandan --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 4/26
05.05.2016 --- Metsovaara --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 6/40
06.05.2016 --- Hengenvaara --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 2/60
07.05.2016 --- Hengenvaara --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 6/60
08.05.2016 --- Hengenvaara --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 6/60
09.05.2016 --- Breandan --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 2/26
10.05.2016 --- Mörkövaara --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 4/30
14.05.2016 --- Mörkövaara --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 4/30
15.05.2016 --- Muljulandia --- luokka 1 noviisi koulukoe parit --- 2/5
18.05.2016 --- Puzzle Rebellion --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 4/30
19.05.2016 --- Mörkövaara --- luokka 2 noviisi yhdistetty --- 1/30
20.05.2016 --- Puzzle Rebellion --- luokka 1 noviisi yhdistetty --- 2/30
13.06.2016 --- Breandan --- luokka 1 noviisi yhdistetty parit --- 1/21
14.06.2016 --- Breandan --- luokka 1 noviisi yhdistetty parit --- 4/21
15.08.2016 --- SHLA-Cup --- luokka 5 noviisi koulukoe parit --- 1/5

KERJ

25.10.2016 --- Metsovaara --- aloittelijaluokka --- 4/16
26.10.2016 --- Yentel --- aloittelijaluokka --- 2/14
28.10.2016 --- Yentel --- aloittelijaluokka --- 2/14
29.10.2016 --- Yentel --- aloittelijaluokka --- 3/14
29.10.2016 --- Metsovaara --- aloittelijaluokka --- 1/16
10.11.2016 --- Yentel --- aloittelijaluokka --- 2/14
11.11.2016 --- Koistila --- aloittelijaluokka --- 1/6
14.11.2016 --- Yentel --- aloittelijaluokka --- 2/14
15.11.2016 --- Tuiskula --- aloittelijaluokka --- 3/9
15.11.2016 --- Yentel --- aloittelijaluokka --- 2/14
15.11.2016 --- Metsovaara --- aloittelijaluokka --- 3/12
16.11.2016 --- Tuiskula --- aloittelijaluokka --- 3/9
17.11.2016 --- Metsovaara --- aloittelijaluokka --- 2/12
17.11.2016 --- Tuiskula --- aloittelijaluokka --- 3/9
18.11.2016 --- Tuiskula --- aloittelijaluokka --- 1/9
19.11.2016 --- Tuiskula --- aloittelijaluokka --- 2/9
20.11.2016 --- Metsovaara --- aloittelijaluokka --- 3/12
06.12.2016 --- Mörkövaara --- aloittelijaluokka --- 2/30
13.12.2016 --- Metsovaara --- aloittelijaluokka --- 1/7
15.12.2016 --- Metsovaara --- aloittelijaluokka --- 1/7
17.12.2016 --- Metsovaara --- aloittelijaluokka --- 1/7
19.12.2016 --- Metsovaara --- aloittelijaluokka --- 1/7
13.01.2017 --- Romilly --- aloittelijaluokka --- 1/11
16.01.2017 --- Romilly --- aloittelijaluokka --- 3/11

ERJ (41kpl)

01.12.2015 --- Tuiskula --- luokka 2 60cm --- 2/30
05.01.2016 --- Coedwig Welsh --- luokka 1 60cm --- 1/29
02.03.2016 --- Mooncruiser --- luokka 2 60 cm --- 2/30
03.03.2016 --- Mooncruiser --- luokka 2 60 cm --- 3/30
21.05.2016 --- Metsovaara --- luokka 5 60 cm --- 5/40
25.05.2016 --- Metsovaara --- luokka 5 60 cm --- 5/40
29.05.2016 --- Metsovaara --- luokka 5 60 cm --- 3/40
02.06.2016 --- Metsovaara --- luokka 6 60 cm --- 2/28
04.06.2016 --- Metsovaara --- luokka 6 60 cm --- 1/28
16.06.2016 --- Metsovaara --- luokka 5 60 cm --- 3/20
19.06.2016 --- Huvitus --- luokka 2 60 cm --- 5/34
20.06.2016 --- Metsovaara --- luokka 5 60 cm --- 3/20
23.06.2016 --- Huvitus --- luokka 2 60 cm --- 5/34
27.06.2016 --- Huvitus --- luokka 2 60 cm --- 5/34
31.07.2016 --- ERJ Cup --- luokka 3 50 cm --- 1/117
02.08.2016 --- Metsovaara --- luokka 1 50 cm --- 1/28
04.08.2016 --- Metsovaara --- luokka 1 50 cm --- 3/28
08.08.2016 --- Metsovaara --- luokka 2 60 cm --- 1/29
09.08.2016 --- Metsovaara --- luokka 1 50 cm --- 2/28
09.08.2016 --- Metsovaara --- luokka 2 60 cm --- 5/29
10.08.2016 --- Metsovaara --- luokka 1 50 cm --- 3/28
10.08.2016 --- Metsovaara --- luokka 2 60 cm --- 4/29
11.08.2016 --- Metsovaara --- luokka 1 50 cm --- 2/28
15.08.2016 --- SHLA-Cup --- luokka 3 60 cm --- 3/25
16.08.2016 --- Metsovaara --- luokka 1 50 cm --- 2/28
16.08.2016 --- Metsovaara --- luokka 2 60 cm --- 5/29
17.08.2016 --- Metsovaara --- luokka 2 60 cm --- 4/29
12.09.2016 --- Delicate --- luokka 1 60 cm --- 1/17
14.09.2016 --- Delicate --- luokka 1 60 cm --- 2/17
15.09.2016 --- Delicate --- luokka 1 60 cm --- 2/17
15.10.2016 --- Hiprakka --- luokka 1 50cm --- 6/54
19.10.2016 --- Hiprakka --- luokka 1 50cm --- 6/54
29.10.2016 --- Sjöholma --- luokka 1 50-60 cm tarinakilpailu --- 1/5
21.01.2017 --- Yentel --- luokka 4 60 cm --- 3/14
07.02.2017 --- Yentel --- luokka 2 60 cm --- 1/21
08.02.2017 --- Yentel --- luokka 3 60 cm --- 1/20
10.02.2017 --- Yentel --- luokka 3 60 cm --- 4/20
11.02.2017 --- Ventos --- luokka 1 40 cm --- 1/23
02.02.2017 --- Yentel --- luokka 3 60 cm --- 1/20
16.02.2017 --- Ventos --- luokka 1 40 cm --- 4/23
17.02.2017 --- Ventos --- luokka 1 40 cm --- 1/23

KRJ (40kpl)

01.01.2016 --- Härdelli (kutsu) --- luokka 4 He C --- 3/25
22.01.2016 --- Härdelli (kutsu) --- luokka 1 He C --- 3/30
21.02.2016 --- Coedwig Welsh (kutsu) --- luokka 1 He C --- 6/45
17.03.2016 --- Satumaja (kutsu) --- luokka 2 He C --- 1/40
22.03.2016 --- Fiktio (kutsu) --- luokka 1 He C --- 4/40
24.03.2016 --- Fiktio (kutsu) --- luokka 1 He C --- 6/40
01.05.2016 --- Härdelli (kutsu) --- luokka 2 He D --- 2/10
02.05.2016 --- Härdelli (kutsu) --- luokka 1 He D --- 1/10
05.05.2016 --- Härdelli (kutsu) --- luokka 1 He D --- 2/10
06.05.2016 --- Härdelli (kutsu) --- luokka 1 He D --- 1/10
06.05.2016 --- Härdelli (kutsu) --- luokka 2 He D --- 1/10
07.05.2016 --- Härdelli (kutsu) --- luokka 2 He D --- 1/10
15.05.2016 --- Härdelli (kutsu) --- luokka 1 He D --- 3/10
18.05.2016 --- Härdelli (kutsu) --- luokka 2 He D --- 1/10
20.05.2016 --- Härdelli (kutsu) --- luokka 1 He D --- 2/10
07.08.2016 --- Viisikko --- luokka 2 He C --- 2/30
08.08.2016 --- Viisikko --- luokka 2 He C --- 5/30
13.08.2016 --- Viisikko --- luokka 2 He C --- 1/30
22.08.2016 --- Wyat --- luokka 2 He C --- 5/50
22.08.2016 --- Hortensia --- luokka 1 He C --- 2/29
28.08.2016 --- Wyat --- luokka 1 He C --- 6/50
29.08.2016 --- Wyat --- luokka 2 He C --- 5/50
05.09.2016 --- Wyat --- luokka 1 He C --- 2/50
06.09.2016 --- Wyat --- luokka 1 He C --- 6/50
06.09.2016 --- Wyat --- luokka 2 He C --- 4/50
09.09.2016 --- Wyat --- luokka 1 He C --- 4/50
11.09.2016 --- Escorant --- luokka 1 He C --- 4/40
13.09.2016 --- Escorant --- luokka 1 He C --- 6/40
14.09.2016 --- Escorant --- luokka 1 He C --- 3/40
14.09.2016 --- Koistila --- luokka 2 He D --- 3/35
15.09.2016 --- Koistila --- luokka 1 He D --- 2/35
15.09.2016 --- Koistila --- luokka 2 He D --- 3/35
16.09.2016 --- Wyat --- luokka 1 He C --- 7/50
17.09.2016 --- Wyat --- luokka 1 He C --- 2/50
19.09.2016 --- Wyat --- luokka 2 He C --- 1/50
19.09.2016 --- Escorant --- luokka 2 He C --- 5/39
21.09.2016 --- Härdelli --- luokka 1 He C --- 2/50
24.09.2016 --- Härdelli --- luokka 1 He C --- 3/50
28.09.2016 --- Härdelli --- luokka 1 He C --- 6/50
14.10.2016 --- Micram --- luokka 1 He C --- 2/31
15.10.2016 --- Micram --- luokka 1 He C --- 1/31

Tämä on virtuaalitalli. Tallin jokainen hevonen on virtuaalihevonen, eikä kuviin keksityt tiedot liity millään tavalla oikeasti kuvissa esiintyviin hevosiin.
Kaikki © Creimeide VRL-06904 ellei toisin mainita.