Holdies Mascot "Masa"

Saavutukset

20.09.2015 Ponikantakirja syyskuun tilaisuus 21 + 18 + 19 + 19 = 77p. KTK-II

Nimi Holdies Mascot Rotu, sukupuoli Welsh A, ori
Syntymäaika 24/02/2014 Säkäkorkeus 122 cm
Rekisterinumero VH15-024-0127 Omistaja Creimeide VRL-06904/Yentel ponies
Väri Kimo Painotuslaji Valjakkoajo
Koulutustaso He A, 80cm, noviisi valjakko Kasvattaja Minni (ex-om. Nana)

Mascot aka Plösö tai Masa on ulkonällisesti varsin hurmuri, joka ei jätä ketään kylmäksi ensitapaamiselta. Charmikas ori, joka on kaikkea muuta kuin hyvätapainen unelmien herrasmies. Masa on sellainen poni, jonka kanssa on pidettävä jatkuvasti silmät auki ja pidettävä varpaat visusti turvassa. Masa on nimittäin ilkikurinen kiusanhenki, joka aivan varmasti muka vahingossa talloo varpaille jonka jälkeen näytetään niin viattomalta suurineen nappisilmineen. Toinen asia mikä pitää muistaa varpaiden lisäksi, on ovet tai portit. Masa on nimittäin karkaamisen mestari ja osaa avata yksinkertaiset lukot, jolloin poni lähtee pää kolmantena jalkana remuamaan ympäri tallin pihaa, päätavoitteena joko tammat tai murkina. Plösö lempinimen ori on saanut siitä, että se hotkii kertaheitolla saamansa ruoan nielemättä välissä kertaakaan ja syö naapureidenkin eväät jos vain saa tilaisuuden.

Hoitotilanteessa piskuinen poni täytyy ehdottomasti pitää kiinni, mikään yksinkertainen solmu ei riitä, sillä eihän kukaan tahdo huomata ponin olevan yhtenä hetkenä poissa. Kiva poni ei Masa ole, ori meinaan ei pysy paikoillaan vaan liikkuu siihen malliin kuin olisi syyhypulverissa. Kukaan ei ikinä suostu vapaaehtoisesti Masaa käsittelemään, poni tekee selväksi että hän on kuningatar (nimenomaan kuningatar, mikälie identiteettikriisi) eikä voi missään nimessä sietää märkää. Masahan voisi vaikkapa kastua mikä on aivan hirvittävää! Sateisella tai mutaisella säällä poni on syytä loimittavaa ihan oman mielenterveytensä kannalta. Masa on ottanut sen asenteen, että jos häntä ei loimiteta huonolla säällä, saa hoitaja tuntea sen omassa persauksessaan. Masa on melko herkkä hevonen, joka tuntuu aristavan jokaista kohtaa, joten harjauksesta ori ei juurikaan pidä. Kavioiden putsaus ei tuota ongelmaa, mutta Masa on niin avuton että ei voi kannatella yhtään itse jalkaansa. No, jos hyviä puoli ajattelee, niin saapahan siinä samalla vähän kuntoharjoitusta kavionnostossa. Satuloiminen käy yleensä melko näppärään eikä Masa harrasta pullistelua, mutta auta armias jos yrität oria saada suitsiin ilman herkkupalkintoa.. Poni kieltäytyy yhteistyöstä täysin jos ei saa herkkua vaivannäöstä.

Ratsastaessa Masa on haastava poni, josta löytyy virtaa enemmän kuin se aina antaa ymmärtää. Alkuun ori on hyvin vetelä ja yhteistyökyvytön, jonka kanssa on pidettävä alusta loppuun tiukka linja. Masa on herkkä ratsastaa, eikä sen kanssa auta käyttää karkeita tai epämääräisiä apuja, tai poni mielenosoituksellisesti laittaa pukkiesityksen pystyyn tai iskee kaviot tiukasti maahan kieltäytyen liikkumasta. Tässä tilanteessa usein auttaa tiukka karjaisu tai uhkaus tehdä ponista karvahattu, jos se ei suostu tottelemaan. Masa kyllä tietää milloin liikutaan vaarallisilla vesillä ja viimeistään tällöin harkitsee toimimista. Parhaiten ori toimii omalla ratsastajallaan, joka tuntee ponin. Vieraammalla se onkin sitten täysriiviö, joka saa herkemmän ihmisen pinkomaan karkuun. Masalla on hyvät liikkeet ja toimii yllättävän hyvin kouluradalla. Ori ei turhasta kyllästy, joten samanlaiset toistot eivät ponia haittaa. Vasen laukka tuottaa Masalle vaikeuksia, jossa riittääkin paljon työsarkaa. Esteillä ori on ihan täpinöissään eikä malttaisi millään kuunnella ratsastajaansa. Jos ratsastaja ei osaa olla hereillä, niin silloin mennään Masan tyylillä - eli rynnitään läpi esteiden katsomatta lainkaan jalkoihin. Masa ei osaa itse oikein ajoittaa askeliaan tai säätää vauhtiaan, joten jos poni joutuu itse tekemään kaiken työn, niin tuskin se ikinä tulisi pääsemään esterataa lävitse.

Traileriin poni on yllättävän helppo lastata. Masan mielestä homma hoituu parhaiten rytinällä ja on toisinaan ihme että se ei rynni seinää päin, niin päättömän näköistä orin touhu on. Ponia ei haittaa yksin matkustaminen, mutta matkaevästä olisi hyvä olla. Kilpailupaikalla ori on aina alkuun kovin ihmeissään ja innoissaan sekä flirttailemassa jokaiselle tammalle. Hiljainen ei Masa ole ja usein sen äänekkyyttä saakin pyydellä muilta anteeksi. Hyvä puoli orissa on se, että sitä ei jännitä lainkaan melu tai ihmismassat. Innoissaan se on eikä aina tahtoisi pysyä pöksyissään, mutta riittävillä verryttelyillä Masa kyllä tasaantuu. Radalla ori käyttäytyy mallikelpoisemmin kuin kotona, kaipa se tietää että nyt tapahtuu jotain tärkeätä eikä tahdo nolata itseänsä katsojien silmissä.

Luonne © VRL-00096

3 vuotias - 24.02.2015
4 vuotias - 24.04.2015
5 vuotias - 24.05.2015
6 vuotias - 24.06.2015
7 vuotias - 24.08.2015
8 vuotias - 24.09.2015
9 vuotias - 24.02.2016
10 vuotias - 24.04.2016
11 vuotias - 24.05.2016
12 vuotias - 24.06.2016
13 vuotias - 24.08.2016
14 vuotias - 24.09.2016
15 vuotias - 24.02.2017
16 vuotias - 24.04.2017
17 vuotias - 24.05.2017
18 vuotias - 24.06.2017
19 vuotias - 24.08.2017
20 vuotias - 24.09.2017
21 vuotias - 24.02.2017
22 vuotias - 24.04.2017

Kyllä taas huomaa, että tämä poika on tullut isäänsä. Mascotin isä Holdies Massachuts oli samanlainen kun poikansa, heti kun hoitajan silmä vältti ori keksi omia temppujaan. Villistä luonteestaan huolimatta Massachuts oli tunnettu ja parhaansa antava kouluratsu, lukuunottamatta sitä tosiseikkaa, että aluksi orin käytöstavat kisapaikalla oli pystyyn hyppimistä ja pukittelemista.Vasta radalle päästyään ori rauhottui ja pääsi näyttämään sen parhaimman puolensa. hyppiessä se ei juurikaan ajatellut.Kärryjen eteebnkin ori muutaman kerran valjastettiin, mutta aina päädyttiin siihen loppu tulokseen joka ori seisoi hievahtamatta paikallaan tai juoksi pää viidentenä jalkana menemään.Mutta silti tällä veikeälle nappisilmälle ei voinut olla kauaa vihainen ja se olikin monen suosikki loppuen lopuksi.Ori jouduttiin lopettamaan kun oli tarhassa riehuessaan onnistunut murtamaan oikean etu jalkansa,niin pahasti ettei leikkaus ollut edes vaihtoehto. Orilta jäi elämään kaksi ori varsaa ja yksi tamma varsa ja jokainen jollain tapaa isänsä kaltainen.

Isänisä Massimo oli sitten ihan omaa laatuaan. Ihan yhtä ilkikurinen ja testaileva se oli kuin poikansa ja tämän jäkeläiset, mutta Massimo sentään yritti miellyttää ihmistä. Kimo ori kilpaili parhaansa mukaan HeB ja toimi hyvin kärryjen edessä, mutta ratsastajan tai ohjastajan oli kuitenkin hallittava orin oma laatuinen luonne.Ori periytti jälkeläisilleen ilkikurisen luontee ja taidon kilpailla koulukentillä. Orin kilpaura olisi päättyi kuitenkin vakaavaan auto onnettomuuteen ja jouduttiin laskemaan ikuiseen lepoon vain 9 vuotiaana, mutta jälkeläisiä ori ehti maailmalle jättämään ainakin tietojen mukaan 6.

Isänisänisä Massey oli ihan samaa kaliiperia kun poikansa, pojanpoikansa ja pojanpojanpoikansa. Ainakin isän puolen suvulla oli taipumusta vähän villeihin jälkeläisiin. Massey ei ollut niin tulinen kun tämän jälkeläiset.Ori oli vain energinen ja varomaton omissa touhuissaan. Ori oli 120 - senttinen ja komea tuuhea harjainen. Mikäpä sitä kieltämään, etteikö ori ollut monen suosikki ja kouluratojen ehdoton kuningas. Pitkän ja hyvän kilpauran jälkeen ja paljon maailmaa matkanneena ori asettui vihdoin pienelle siitostallille Hollantiin ja teki yhteensä 7 enemmän tai vähemmän upeaa varsaa.Ori pääsi laukkaamaan vihreille laitumille ansaitussa 18-vuoden iässä.

Isänisänemä Neymar oli rauhallinen ja tasapainoinen tamma. Tamma oli menestyvä kisaaja n.4 vuoden ajan kunnes tamma, rikkoi vasemman takasensa niin ettei sillä koskaan enää mentäisi kunnon treenejä tai saati kisaamaan asti. Onneksi jalka vaiva ei ollut niin suuri että tamma täytyisi lopettaa. Neymar sai vakituisen paikan pieneltä ratsastuskouluta Berliinistä, jossa tamma toimi pienten lasten talutus-ja tuntiponina. Tammalla teetettiin muutama varsa ja kolmas oli tulossa, mutta tamma sekä varsa kuolivat synnytykseen.Tamma haudattiin tallin läheisyyteen, jonne rakennettiin pieni muistomerkki tälle kaikkien rakatetulle tammalle.

Isänemä Chandelier oli monien suosima kouluratsu. Kimo tamma kilpaili kouluratsastuksessa HeB - luokkia ja menestyikin hyvin. Korkeutta tammalla oli 119 senttimetriä,mutta luonnetta kokoonsa verrattuna oli riittävästi.Niin kuin sanontakin menee pieni ja pippurinen. Ei se pippurinen luonne kuitenkaan estänyt tammaa menestymästä kouluradoilla, tamma teki ahakerasti töitä,jos ratsastaja osasi vain pyytää ja käsitellä tammaa. Tamma oli rakenteeltaan siro,mutta pää oli hyvin ponimainen ja kauniit isot silmät. Tamma saavutiin 21-vuoden iän ennen kuin tämä laukkasi vihreille niityille.

Isänemänisä ChillStep on varmasti syy Chandelierin pippurisuuteen, sillä tällä orilla oli vauhtia veressä. Orin silmät olivat kuin kaksi suurta turkinpippuria ja vauhtia pienessä vain 118cm kropassa oli aivan liikaa. Ori kisasi kyllä kouluratsastuksessa aina HeB:n asti,mutta välillä radalta poistuttiin kävyn sijaan pukki laukassa. Esteet olivat enmmän tämän orin juttu,mutta ihan ohjattavuuden ja mielenterveyden kannalta harrastettiin kuitenkin pääsääntöisesti kouluratsastusta. Jossain vaiheessa ajateltiin ettei oris jättäisi tätä mailmaa koskaan sillä vielä 20-vuoden iässä ori jaksoi kiikuttaa ratsastajaa kävely retkillä kiitolaukkaa halutessaan. Lopulta orilla todettiin aivoissa syöpä,joten tämä pääsi tuhoamaan vihreitä laitumia.

Isänemänemä Cheerleader menestyvä ja suloinen pieni koulutamma. Cheerleader kilpaili HeB - luokissa ja ihan se myös vieraili valjakkoradoilla esittelemässä hienoja askeliaan ja taitojaan kärryn edessä. Cheeleader oli hyvä luonteinen tamma, nöyrä ja ahkera. Tamma oli kaikkien kaveri ja sai hymyn jokaisen huulille. Tamma hyvän tuulisuus ei kaikonnut edes silloin kun ensimmäinen varsa syntyi kuolleena. Seuraava varsominen onnistui ja sen jälkeen tamma synnytti vielä 3 upeaa varsaa. Kilpauransa jälkeen tamma siirtyi tallin omistajan nuoren tyttären ratsuksi ja viettämään eläkepäiviään. Tamma lopetettiin 19-vuotiaana saadessaan pahan ähkykohtauksen.

Emällä Conffessions ei ole niinkään vaikutusta Mascotin luonteeseen. Conffessions oli valtavan upea kimo tamma tuuheilla jouhilla ja upeilla liikkeillä. Luonteeltaan tamma oli kiltti,mutta aina pieni pilke silmäkulmassa. Tamma oli oikea ilo ratsastaa, silloin kun tämä ei keksinyt ratsastajan iloksi säikkyvänsä jotain turhaa tai heittämällä pukkeja silkasta ilosta. 119 - senttinen tamma kilpaili HeB:tä ja siinä sivussa vähän enemmän valjakossa. Tamman liikeet sopivat hyvin kouluun ja valjakkoon,mutta esteillä tamma ei oikein viihtynyt. Tammalla hypätiin vain silloin tällöin ihan vain vaihtelun vuoksi. Tamma varsoi 2 upeaa tammavarsaa ja yhden upean ori varsan, sen jälkeen tamma pääsi ansaitulle eläkkellee ja nukkui pois 17-vuotiaana paranntumattoman kavio kuumeen takia.

Emänisä Condrad oli melko erikoinen poni. Se oli komea tuuhea harjainen ori,mutta hankala pitää.Ori oli niin sanotusti kahle kuningas, joten lanka aidat olivat vain hämähäkin seittiä tälle. Orille joudutiin aina rakentamaan mahdollisimaan turvallinen aitaus ja karsinakin kunnon lukoilla. Kisakentillä oria käytettiin jonkun verran enemmänkin valjakko puolella,mutta menestyi ori myös hieman HeB radoilla. Orista jätettiin muutamia pakasteita ja sen jälkeen tämä ruunattiin. Sen jälkeen tämä hieman rauhoittui ja päätyi opetusponiksi valjakkoa-ajoa aloitteleville.Condrad laskettiin ikuiseen lepoon 23-vuotiaana.

Emänisänisä Confiden oli enemmänkin valjakkoponi. Ori oli keskinkertainen koulussa, osaava valjakkoponi. Kimo ori oli ihan erilainen kuin poikansa, Confiden oli herrasmies. 121 - senttinen ori kilpaili valjakko vaativalle tasolle asti, ja menestyikin ihan kohtuullisesti. Orista tekikin suositun lähinnä se, että sillä oli erinomainen rakenne ja todella ihmisystävällinen luonne. Ori oli hyvin haluttu siitos käyttöön ja varsoja syntyi tietojen mukaan 8-10. Suurin osa orin jälkeläisistäkin menestyi hyvin. Ori oli 16-vuotias kun tämä löydettiin laitumelta kuolleena. Eläinlääkärin lausunnossa luki että salama oli todennäköisesti iskenyt poniin.

Emänisänemä Firestone oli kimo kouluratsu. Firestone kiersi HeB luokkia vähän vaihtelevalla menestyksellä. Firestone oli ihan mukava tamma, mutta sillä oli pahoja tammapäiviä ja silloin ei kyllä mikään onnistu. Pahoina päivinä tamma juoksutti tarhasta hakiaa useita kymmenia minuutteja ja jos silloinkaan antoi kiinni. Yleensä näinä päivinä kaikki oppi jttämään tamman rauhaan. Tammasta teetettiin muutama varsa sillä se vaikutti hieman tamman luonteeseen. Varsinkin varsojen aikana tamma oli todella helppo käsitellä ja pahoja päiviä oli hyvin vähän. Tamma lopetettiin 17-vuotiaana kun tällä todettiin suolistossa syöpökasvain.

Emänemä Silento oli vähän varovainen ja arka tamma. Ei tiedetä mistä tamma oli luonteensa perinyt sillä tämän vanhemmat olivat hyviä kouluratsuja joilla oli hyvät hermot kisapaikoilla olleessaan. Kisattu tammalla ei hirveästi sillä tämä ei oikein viihtynyt kisapaikoilla, vaikka koti puolessa esitteli hienosti liikkeitään ja taitojaan. Tamma oli paljon seuraponina muille hevosille.Tammalla teetettiin muutama varsa jotka eivät perineet äidin luonnetta vaan olivat hyvin rohkeita. Tamma kuoli tallipalossa vain 14-vuotiaana.

Emänemänisä Lean On oli enemmän tai vähemmän kuuluisa ori aikanaan. Lean On kilpaili koulua HeB- ja valjakko vaativassa luokassa, menestyi näyttelyissä ja jätti jälkeen toinen toistaan upeampia jälkeläisiä. Kimo ori oli hyvärakenteinen ja hyväluonteinen herrasmies. Kapasiteettia orilla riitti ja jakoi se sitä vähän muillekin, osa orin jälkeläisitä tulivat ihan isäänsä. Orilla ei mennyt kaviot solmuun vaikeimmissakaan koulu liikkeissä, vaan ori yritti miellyttää ratsastajaa niin paljon kun oli vain mahdollista.Lean On nukkui rauhassa pois omassa karsinassaan 19-vuotiaana polvivamman takia. Oria olisi toki voinut pitää seuraponina, mutta omistajat päättivät että ori oli ansainnut levon.

Emänemänemä Totally Stress Free oli enemmänkin kouluratsu. Osasi kimo tamma valjakkoakin, mutta se ei suostunut ylittämään vesiesteitä, vaikka muuten uimisesta pitikin. Valjakkoajot jätettiin siis suosilla vähäiseksi. 117cm - senttinen tamma omasi kauniit ja irtonaiset liikkeet ja erityisesti aivan ihanan laukan. Tamman laukka oli niin tasaista, että siellä olisi voinut istua vaikka koko päivän. Tästä syystä tamma opetti monet nuoret laukkaamaan ensimmäisiä kertoja. Tammalla teetettiin kolme jälkeläistä maailmaan, kun tamma menehtyi viimeisen varsansa synnytykseen. Tamma oli tällöin 15-vuotias ja tämä neljäs orvoksi jäänyt varsa, selvisi hengissä tuttipullo ruokinnalla ja keinoemän avulla.

© VRL-13558

26.07.2015 kouluvalmennus, valmentajana Nerita

Suloinen Mascot ravasi kentällä Nana selässään hiukan veltosti, mutta Nana päättäväisesti ratsasti oria eteenpäin. Ratsukko oli saanut verrytellä itsenäisesti, kunnes rupesin kunnolla valmentamaan kaksikkoa. Ensimmäisenä aloitettiin ihan vain siirtymisillä ja peruutuksilla. Ensin parit pysähdykset pelkästään, sitten lisättiin peruutus. Niissäkin ensin vain pari askelta, sitten vaadittiin taas lisää. Mascot alkoi jo liikkua paremmin itse, joten ratsukko pääsi aloittamaan ravissa. Taas ensin nopeasti ravi-käynti-ravi siirtymisiä, kunnes käynnin tilalle tuli pysähdys. Kun pysähdys ja raviin siirtyminen sujui sulavasti eikä töksähdellen, lisättiin taas peruutus. Nyt peruutukset sujuivat jo näppärästi ponilta. Sitten siirryttiin laukka-ravi-laukka siirtymisiin. Nana olikin jo sanonut, että vasen laukka on ponille haastavampi. Aloitimme siis oikeassa kierroksessa pienen tauon jälkeen. Tähän suuntaan siirtymiset sujuivat sulavasti ja ei ollut mitään ongelmia. Kun suuntaa vaihdettiin, tahtoi nousta aina väärä laukka. Muutimme tehtävää hiukan, että koko kentän sijasta tultiin keskiympyrälle. Laukannosto tehtiin aina keskihalkaisijan kohdalla tai hiukan sen jälkeen, jolloin asetus oli selkeesti sisälle ja pohkeet oikeilla paikoilla. Näin saatiin aina nostettua vasen laukka. Kun oikea laukka nousi helposti, jatkoi ratsukko laukassa kokouralle. Kun nyt kerran se vasen laukka säilyi, ratsukko teki paljon erilaisia kaarevia uria. Sitten pidettiin pieni tauko, jonka jälkeen jatkettiin oikeassa kierroksessa ja oikeassa laukassa. Myös tähän suuntaan ratsukko teki paljon kaarevia uria. Tähän alettiin lopettelemaan, joten ratsukko ravaili ja käveli itsenäisesti loppuun.

11.09.2015 kouluvalmennus, valmentajana Creimeide

Masa oli minulle uusi mutta erittäin komea tuttavuus. Päädyin valmentamaan sitä vähän vahingossa; omistaja Nana kyseli jos joku haluaisi pitää heille kouluvalmennuksen ja welsheistä pitävänä ilmoitin heti olevani vapaaehtoinen! Heti lämmittelyssä kehotin Nanaa kiinnittämään huomiota että ori liikkuisi reippaasti ja olisi hyvin kuulolla, sillä tänään harjoittelisimme keskiaskellajeja. Aloitimme työskentelyn käynnissä, jossa pyysin kokoamaan käyntiä muualla, paitsi tekemään molemmille pitkille sivuille loivat kiemuraurat keskikäynnissä. Alkuun Masaa ei oikein meinannut saada koottua tarpeeksi eikä ero keskikäyntiin tullut tarpeeksi selkeänä, mutta parin toiston jälkeen suoritus oli jo parempi. Parantamisen varaa kuitenkin vielä jäi. Siirryimme kuitenkin jo raviin ja teimme ensin harjoitusta, jossa ratsastettiin muuten reipasta kevyttä ravia mutta keskiympyrällä istuttiin harjoitusraviin, koottiin oria ja pyrittiin asettamaan sitä jopa vähän liioitellusti. Ravi oli selvästi Masalle vahvempi askellaji, sillä siinä kokoaminen oli paljon parempaa kuin käynnissä! Lisäsimme harjoitukseen vaativuutta vielä niin, että lyhyillä sivuilla oli tarkoitus mennä keskiravia ja muutoin jatkaa samalla tavalla kuin aiemminkin. Keskiravi sujui Masalta upeasti ja ori näytti oikeasti hienolta.

Laukkatyöskentelyn alussa pyysin Nanaa ottamaan pari kierrosta laukkaa reippaaseen tahtiin kevyessä istunnassa, sillä ori oli ollut niin sanotusti paketissa jo melko kauan tasoonsa nähden. Ori irroittelikin korvat hörössä, mutta palasi myös mielellään tuntumalle. Teimme laukassa pääty-ympyröitä, joilla teimme paljon siirtymisiä askellajin sisällä: muutama askel keskilaukkaa ja taas harjoituslaukkaa jne. Oriin muoto oli laukassa vähän huonompi kuin ravissa, mutta ei kuitenkaan huono. "Koetas asettaa sitä vielä vähän lisää ja istu tiiviimmin selässä!" pyysin vielä Nanalta ennen viimeisiä laukkakierroksia ja Masa näytti muutaman oikein hienon keskilaukkapätkän. Loppuverryttelyissä pyysin ratsastamaan paljon kiemuroita, ympyröitä, voltteja pitkin ohjin tavoitteena saada Masa rennoksi. Ori oli kuitenkin alkuun vähän pörheänä ohjan pidentyessä ja venymisen sijaan meinasi lähteä aivan omille teilleen! Pienellä leikittelyllä ori kuitenkin venyi oikein pitkäksi.

-

-

Suku

i. Holdies Massachuts
evm
ii. Massimo
evm
iii. Massey
evm
iie. Neymar
evm
ie. Chandelier
evm
iei. ChillStep
evm
iee. Cheerleader
evm
e. Conffessions
evm
ei. Condrad
evm
eii. Confiden
evm
eie. Firestone
evm
ee. Silento
evm
eei. Lean On
evm
eee. Totally Stress Free
evm

Jälkeläiset

29.09.2015 syntynyt wA-o KW Mathias KTK-III om. Ninni H
14.10.2016 syntynyt wA-t Vinhan Brielle om. Enni L.
28.12.2016 syntynyt wA-o Prydwen REB om. rebely
16.02.2017 syntynyt wA-t Cyrene om. Ireth

Menestys (vain sijoitukset)

VVJ

18.10.2016 --- Fiktio --- noviisi tarkkuuskoe --- 2/20
19.10.2016 --- Fiktio --- noviisi koulukoe --- 1/19
19.10.2016 --- Fiktio --- noviisi tarkkuuskoe --- 2/20
20.10.2016 --- Fiktio --- noviisi tarkkuuskoe --- 4/20
22.10.2016 --- Fiktio --- noviisi koulukoe --- 3/19
22.10.2016 --- Fiktio --- noviisi tarkkuuskoe --- 4/20
23.10.2016 --- Fiktio --- noviisi koulukoe --- 4/19
26.10.2016 --- Fiktio --- noviisi koulukoe --- 4/19
26.10.2016 --- Fiktio --- noviisi tarkkuuskoe --- 2/20
03.11.2016 --- Fiktio --- noviisi tarkkuuskoe --- 1/30
04.11.2016 --- Fiktio --- noviisi koulukoe --- 2/30
13.11.2016 --- Mörkövaara --- noviisi tarkkuuskoe --- 4/40
14.11.2016 --- Mörkövaara --- noviisi tarkkuuskoe --- 5/40
18.11.2016 --- Oakhill --- noviisi koulukoe --- 4/30
18.11.2016 --- Mörkövaara --- noviisi koulukoe --- 6/40
18.11.2016 --- Mörkövaara --- noviisi tarkkuuskoe --- 6/40
19.11.2016 --- Oakhill --- noviisi koulukoe --- 3/30
20.11.2016 --- Oakhill --- noviisi koulukoe --- 3/30
21.11.2016 --- Oakhill --- noviisi koulukoe --- 2/30
21.11.2016 --- Metsovaara --- noviisi tarkkuuskoe --- 3/45
21.11.2016 --- Ros Cirein --- noviisi koulukoe --- 4/20
22.11.2016 --- Oakhill --- noviisi tarkkuuskoe --- 2/30
22.11.2016 --- Ros Cirein --- noviisi koulukoe --- 3/20
26.11.2016 --- Ros Cirein --- noviisi koulukoe --- 4/20

ERJ

13.10.2016 --- Hiprakka --- 70cm --- 6/81
20.10.2016 --- Hiprakka --- 70cm --- 4/81

KRJ

Masa on kilpaillut kouluratsastuksessa porrastetuissa kisoissa ja on tasolla 5/4. Tarkemmat tiedot voit tarkastaa Masan profiilista.

NJ

irtoSERT(25.09.2015)-Moana Part Breds
irtoSERT(29.07.2015)-Elfengård

Tämä on virtuaalitalli. Tallin jokainen hevonen on virtuaalihevonen, eikä kuviin keksityt tiedot liity millään tavalla oikeasti kuvissa esiintyviin hevosiin.
Kaikki © Creimeide VRL-06904 ellei toisin mainita.
Ponin kuvat © Scirlin