Wyat Sugar Snow "Sokru"

Saavutukset

20.08.2016 Shetlanninponien laatuarvostelu elokuun tilaisuus 27 + 12 + 30 + 20 + 12 + 12 = 113p. SHLA-I
20.08.2016 Ponikantakirja elokuun tilaisuus 17 + 16 + 15 + 15 = 63p. KTK-III
31.08.2016 Yleislaatuarvostelu elokuun tilaisuus 25,5 (16+9,5) + 29,5 (20,5+9) + 17 + 10 + 7 = 89p. YLA2
30.11.2016 Valjakkoajojaoksen laatuarvostelu marraskuun tilaisuus 6 + 40 + 14,75 + 20 + 15 = 95,75p. VVJ-II

Nimi Wyat Sugar Snow Rotu, sukupuoli Shetlanninponi, tamma
Syntymäaika 28.07.2015 Säkäkorkeus 104 cm
Rekisterinumero VH15-017-0787 Omistaja Creimeide VRL-06904/Yentel ponies
Väri Ruunikko Painotuslaji Yleispainotus
Koulutustaso He C, 60 cm, vaativa valjakko Kasvattaja Wyat Shetlands

"Sugar Snow muutti meille kun tamman kasvattaja, Miia Maria, etsi tammalle uutta, rakastavaa ja aktiivista kotia. Ponin edellisen omistajan elämäntilanne oli muuttunut niin, että Sokrulle itselleen oli parempi muuttaa uuteen kotiin. Rakastuin tammassa heti sen lempään ja ystävälliseen ilmeeseen ja tiesin sen sopivan meille Yenteliin erinomaisesti: tammalla oli upean luonteen lisäksi myös erittäin mukava suku.
Parin päivän päästä tamman näkemisestä kaupat varmistui ja Sokru matkasi meille Yenteliin. Matka sujui hyvin rauhallisissa merkeissä, mutta uudessa kotipihassa tamma ihmetteli parin päivän ajan tallimme menoa. Ymmärtäähän sen, että vähemmästäkin menee pienen ponin pää pyörälle: uudet ponikaverit, uudet hajut, uusi talli ja uudet ihmiset ympärillä. Sopeutuminen tapahtui alkujärkytyksen jälkeen kuitenkin todella nopeasti ja pääsimme hyvin nopealla aikataululla treenaamiseen kiinni. Sokru ihastutti silloin vielä enemmän luonteellaan, jos se vain suinkin oli mahdollista, joka oli aivan täydellinen käyttöponille!"

Sokru on erittäin lempeä ja kiltti tamma. Monet sanovat tammalta löytyvän työhevosen luonteen - se on äärettömän kärsivällinen ja kuuliainen sekä työskennellessään hyvin nöyrä ja reipas. Laumassa Sokru on kaikkien kaveri, joka viettää päivät laiduntaen jonkin toisen tamman kanssa kylki kyljessä ja välillä rapsutellen kaveria.
Taluttaessa tammaa joutuu usein hieman houkuttelemaan eteenpäin sillä sen etenemistahti on lähempänä etanan kuin ponin vauhtia. Sokru jäisi mielellään katselemaan ympärilleen ja tutkimaan jokaista vastaantulevaa paikkaa. Jos taas taluttaessa täytyy jäädä odottelemaan jotakin, seisoo Sokru ongelmitta aloillaan vaikka maailman tappiin saakka. Jossain vaiheessa tamma voi alkaa hieman tökkiä turvallaan rapsutuksia kerjäten, mutta senkin Sokru tekee hellästi ja harmittomasti.

Hoidettaessa tamma on äärimmäisen rento ja lähes poikkeuksetta sen huuletkin lörpöttävät rentoutuneisuudesta hyvin huvittavasti. Kavioita putsatessa liika rentous hieman haittaa, sillä Sokru pitäisi hoitajaansa mielellään eräänlaisena tukikeppinä ja nojaa jalan painon surutta hoitajaansa ellei sitä erikseen kiellä topakasti. Hetken Sokru näyttää komentamisen jälkeen nyrpeää naamaa, mutta tokenee nopeasti kunhan kaviot on puhdistettu.
Varustaessa Sokru hieman terästäytyy ja poni lähteekin aina reippaasti työntekoon. Sadekeli voi saada Sokrun epäröimään tallin ovella, mutta kevyt maiskutus saa tamman astelemaan reippain ottein myös sateeseen.

Työskentelyn aloittaminen on monesti hieman tahmeaa ja kankeaa, sillä Sokru vaatii pitkän verryttelyn saadakseen lihaksensa vertymään ja mielensä avuille vastaanottavaiseksi. Rauhallisen ja pitkän aloituksen jälkeen Sokrusta kuoriutuu oikein mukava ajoponi joka ei ole ehkä ketterin, mutta hyvin laajasti ja irtonaisesti liikkuva poni joka toimii kädelle hyvin herkästi. Piiskan kanssa annettujen merkkien kanssa täytyy olla hyvin varovainen, sillä tamma on sille hyvin herkkä ja protestoi voimakkaita apuja pukittamalla.
Parhaimmillaan Sokru on kouluosuudella hienojen liikkeidensä ansiosta. Pienenä kääntöpuolena tamman hieman pitkässä rungossa ja suurissa liikkeissä tulee kokoamisaste, joka ei ole parhaimmasta päästä. Poni tekee kuitenkin parhaansa liikkuen ja taipuen hyvin sulavasti kuunnellen hyvin ohjastajansa pyyntöjä. Tarkkuudessa Sokru ei usein yllä kärkisijoille, sillä tammaa täytyy pidätellä melko paljon varmistaakseen sen suoriutuminen porteista puhtaasti. Laajoilla, pitkillä käännöksillä suunniteltu rata sopii Sokrulle parhaiten jolloin sen suuresta liikkumisesta on hyötyä ja tamma ehtii kääntyä hyvin ennen seuraavaa porttia. Maastossa tamma suorittaa tasaisen varmasti, maratonosuus menee hyvin joutuisasti ja rennosti, mutta maastoesteillä tammaa tarvitsee taas hieman jarrutella varmistaakseen puhtaan suorituksen.

Ratsastaessa tamma toimii kevyesti, mutta vastustaa myös herkästi ratsastajansa apuja mikäli ne ovat ristiriitaiset tai muutoin epäselvät. Osaavalla ratsastajalla Sokru kulkee melko oikeinpäin ja siististi, mutta pienikin huomion herpaantuminen voi saada pakan täysin sekaisin ja työskentelyn takaisin lähtöpisteeseen.
Esteitä Sokru rakastaa, mutta sen hyppytyylissä on aina parannettavaa. Radalla tamma tarvitsee myös paljon ratsastajan tukea löytääkseen oikeat ponnistuspaikat. Ilman ratsastajan tukea Sokru ponnistaa lähes poikkeuksetta liian kaukaa esteelle ja tipauttaa puomin herkästi takasillaan.

Ikääntyy 3v saakka yhden virtuaalisen vuoden 14 IRL päivässä, jonka jälkeen ikääntyy yhden virtuaalisen vuoden yhdessä IRL kuukaudessa aina oikeana syntymäpäivänään.

1v - 26.11.2015
2v - 10.12.2015
3v - 24.12.2015
4v - 12.01.2016
5v - 12.02.2016
6v - 12.03.2016
7v - 12.04.2016
8v - 12.05.2016
jne.jne.

10.09.2016 valjakkovalmennus, valmentajana dookie

Viime valjakkovalmennuksestani olikin vierähtänyt jo hyvä tovi, joten kun lupauduin Yentel Poniesiin pitämään muutamat kyseisen lajin valmennukset, tuli heti puhelun päätyttyä mietittyä hetki, että mitäs nyt tulikaan tehtyä. Olihan nuo kärryotukset siinä mielessä tuttuja, kun niitä itsekin omistin, mutta silti. No, eipä auttanut muu kuin istahtaa tietokoneen ääreen ja tutkiskella taas hetki, että mites se homma nyt menikään...
Seuraavana päivänä olinkin seisomassa Yentelin kentän laidalla seuraamassa aivan ihastuttavan shetlanninponitamman Sokrun menoa. Tamma liikkui alkuun vähän tahmeasti ja se näytti kovin haaveilevalta, joten ohjastaja sai välillä todella vaatia, ennenkuin Sokru viitsi noteerata käskyä mitenkään. Alkuverryttelyt valjakko sai hoitaa melko itsenäisesti, kun minä seurailin sivusta yhteistyön sujuvuutta ja ponin toimivuutta. Sokru osoittautuikin vähän hitaaksi lämpiämään, mutta verryttelyiden päätyttyä tammasta kuoriutui melkoisen hieno valjakkoponi.

Aloittelimme valmennuksen hyvin yksinkertaisella tehtävällä - keskiympyrän suurentelua ja pienentelyä, ensin käynnissä ja sitten ravissa. Pyysin ohjastajaa myös vaatimaan isommalla ympyrällä hieman suurempaa ja reippaampaa käyntiä, kun taas pienellä askel sai olla hieman lyhyempi ja kootumpi. Sokru liikkui hyvin määrätietoisen näköisenä ympyrällä, ja kuunteli tarkkaan ohjastajansa apuja. Ravissa tamman liikkeet saivat minut suorastaan hämmästymään, etenkin, kun ohjastaja pyysi isompaa askelta - en edes tiennyt, että shetlanninponilla voi olla noinkin näyttävä liike. Kun pääsin hämmästyksestäni yli, ja ympyräharjoitusta oli tehty hetki sekä ravissa että käynnissä molempiin suuntiin ja Sokru taipui ja asettui hyvin ja pehmeästi, oli aika vaihtaa tehtävää. Pyysin valjakkoa siirtymään kolmikaariselle kiemurauralle, ensin käynnissä ilman mitään temppuja, jotta kuvion koko saataisiin ensin hahmoteltua. Kun kaarille löytyi sopivat koot, pyysin valjakkoa siirtymään raviin ja tekemään pituushalkaisijan kohdalle neljän sekunnin pysähdykset. Sokru teki alusta asti hyvin täsmälliset ja terävät pysähdykset kevyillä avuilla, ja lähti yhtä hyvin myös takaisin raviin. Muutaman kierroksen kuviota tehtyään pyysin valjakkoa jatkamaan edelleen pysähdysten ja ravisiirtymisten kanssa, mutta viimeisen kaaren suoristuksessa tulikin nostaa koottu laukka, ja jatkaa sitä aina pitkän sivun loppuun asti. Sokru innostui hieman laukkatehtävästä, eikä kokoamisasteesta ollut aluksi tietoakaan. Pian se kuitenkin malttoi taas kuunnella ohjastajaansa paremmin, ja pyöristi selkäänsä takajalkojen polkiessa niin syvälle rungon alle, kuin se pitkän malliselta ponilta vain onnistui. Sokrun yritteliäisyys ihastutti, vaikkei kootut askellajit olleetkaan sille selvästikään ne helpoimmat.
Parin laukkatehtäväkierroksen jälkeen kiitin valjakkoa, ja annoin luvan siirtyä loppuverryttelyihin samalla kun kertoisin palautetta tunnin kulusta.

01.06.2016 valjakkovalmennus

Tallitytöistämme Pinja halusi tänään päästä hiomaan kouluajon taitojaan ja pyysin häntä valjastamaan Sokrun ja tulemaan tamman kanssa valmennukseen suuremmalle ulkokentällemme. Verryttelyn aikana kertasimme valjakkoajon ohjasotteita; ensiksi tavallista kahden käden otetta ja sen jälkeen muistuttelimme myös miten se yhden käden ohjasote menikään. Sokru saikin oikein pitkät alkukäynnit meidän vertaillessa ja harjoitellessa ohjasotteita ja niiden käyttöä.

Varsinainen työskentely aloitettiin reippaassa käynnissä ympyröillä. Alkuun Pinjalla oli hieman hakemista saadakseen aikaan symmetrisiä, laajoja ympyröitä mutta muutamalla toistolla niihin alkoi tulla hiljalleen tarkkuutta. Kun homma näytti silmääni hyvältä, pyysin valjakkoa tekemään samaa harjoitusta myös ravissa. Ravissa alku oli ensin vähintäänkin yhtä kankea kuin käynnissä, mutta hiljalleen Pinja sai niin tahtia kuin kaariakin kohdalleen ja Sokru alkoi hiljalleen rentoutumaan ja vähän asettumaan kaarien suuntaisesti.

Viimeisenä harjoituksena pyysin valjakkoa kulkemaan kolmikaarista kiemurauraa siten, että se suoritettaisiin pääosin käynnissä mutta suorat pätkät uralla ja keskimmäinen kolmikaarisen kaari rauhallisessa ravissa. Valjakon siirtymiset menivät oikein hyvin ja parilla toistolla myös kolmikaarinen alkoi näyttää kolmikaariselta eikä vain epämääräiseltä mutkittelulta. Kun Pinja ja Sokru sai tehtyä mielestäni päivän parhaan kolmikaarisen, annoin luvan loppuverryttelylle ja lupasin meidän palaavan harjoituksien pariin taas lähipäivinä.

03.08.2016 uittoretki

Lähdin tänään kävelylenkille Sokrun kanssa kohti uittorantaamme. Aurinko paistoi ja ilma oli todella lämmin. Vaikka olin pukeutunyt kevyesti, tuli minulle nopeasti kuuma auringon paahtaessa korkealta. Onnekseni uittorantamme sijaitsi lähellä tallia ja kävellen matkaan meni noin parikymmentä minuuttia. Olin pukenut topin ja shortsien alle bikinit, joten pulahtaminen viilentävään veteen oli mahdollinen.

Sokru ei ole mikään suurin vesipeto, mutta siirtyi kahlailusta mielellään uimaan saakka kuumuuden takia. Uimme ensin kaksi aivan lyhyttä lenkkiä, jonka jälkeen seisoimme hetken matalikossa ja lähdimme vähän pidemmälle pätkälle. Pulikoidessamme huomasin tummien pilvien lähestyvän yllättävän nopeaa tahtia. Ainoa ajatukseni oli "voi eikä! pitikin sattua!" ja lähdimme pikapikaa takaisin rantaa kohti. Ajatus järvessä olemisesta ukkosen iskiessä ei houkutellut minua lainkaan. Rannalla heitin pyyhkeen hartioilleni, pakkasin päällysvaatteet kassiini ja lähdimme kävelemään reipasta tahtia kohti tallipihaa.

Emme ehtineet edetä kuin vajaaseen puoliväliin ensimmäisten vesipisaroiden osuessa maahan. Sade kiihtyi todella nopeasti ja kuulin jyrinän lähestyvän. Välke ja jyrähtely oli niin tiivistä, että tiesin kunnon rajuilman olevan tulossa. Vaihdoimme kävelyn hölkäksi ja ennätimme kotiin ennen kuin ukkonen oli päällämme. Heitin Sokrun karsinaansa ja lähdin pelastamaan säikyimpiä poneja talliin rajuilmaa karkuun, sillä houkutus karanneiden ponien jahtaamisesta ei houkutellut lainkaan.

30.07.2016 ponikerhon kauneuskilpailut

Ponikerhossa oli tänään kahdeksan tyttöä ja päätimme järjestää näyttelyharjoitukset. Tytöt toimivat pareittain ja valitsivat tammoista suosikkinsa puunattavaksi. Talliin valtavan siistimisurakan kohteeksi pääsivät Sokru, Jasmiin, Tea ja Elle. Harjaaminen aloitettiin hyvin perusteellisesti kumisualla pyörittelystä ja monen harjan kautta päädyttiin viimeistelemään työ luonnonharjaksisella, pehmeällä harjalla ja show shinellä. Harjauksen lisäksi leikkasimme kaikilta neljältä tammalta korvakarvat ja teimme myös muuta pientä siistimistä.

Oikeisiin näyttelyihin valmistautumisesta poiketen tytöt pääsivät valloilleen glitterin, pompuloiden ja erilaisten lettien kanssa. Sokrusta tehtiin todellista rokkiponia punkkarikampauksella, kun taas Jasmiin ja Elle pääsivät todellisiksi prinsessaponeiksi kukkakoristeiden kera. Tea sai kauniit, viimeistellyt palmikot niin harjaan kuin häntäänsäkkin. Ponit oli niin upean näköisiä, että ennen varsinaisia näyttelyharjoituksia vietimme tovin ulkona ottamassa ryhmäkuvia vähän joka kulmasta - tyttöjen vaivannäkö oli tosiaankin ansainnut pääsyn varustehuoneen seinälle ikuistetuksi valokuvien muodossa!

Näyttelyharjoitukset pidimme kentällä. Ponien esittämistä harjoiteltiin leppoisasti pelkässä riimussa. Ensin tytöt kävelivät kolmiouraa jonossa muutaman kierroksen saadakseen tammoihin vähän notkeutta pitkän hoitorupeaman jälkeen. Hetken päästä aloitimme yksilöarvostelut siten, että poni asetettiin ensin harjaton tai ainakin vähempiharjaisempi puoli minua tuomaria päin ja ponin askellajit esitettiin kolmiouralla pyynnöstäni. Tytöt saivat kaikki hienosti ponit seisomaan hyvään asentoon, mutta ponien mielenkiinnon herättäminen ei ollutkaan niin helppoa ja neidit näyttivät lähinnä nukkuvilta. Ravin esittämisen aikana jokaiseen tuli hieman eloa, mutta tilanne palautui nopeasti kun poni asetettiin vielä lopuksi minua päin arvioitavaksi.

Kaikki suoriutuivat harjoituksista erittäin hyvin arvosanoin ja kaikilla tuntui olevan mukavaa sään suosiessa ja glitterin pölistessä liikkeiden ja taputuksien tahtiin. Ponit palautettiin laitumelle letteineen, sillä tytöt tulisivat taas huomenna tallille jolloin suunnitelmissa olisi jotain muuta..

10.06.2016 tallikani

Sokru pääsi tänään ensimmäistä kertaa tutustumaan tallikaniimme Tupunaan! Tupuna on rohkea, suurikokoinen ja hevosiin tottunut tallikani joten ajattelin päivän ylimääräisenä ohjelmana esitellä ne toisilleen Sokrun kanssa. Kävimme ensin lyhyellä maastokävelylenkillä taluttaen Sokrun kanssa, jonka jälkeen jäin syöttelemään sitä tallipihalle. Tupuna oli ulkoaitauksessaan, jota hiljalleen lähestyimme ja pian olimmekin aivan aitauksen vieressä. Ensin Sokru ei kiinnittänyt kaniin lainkaan huomiota, mutta Tupunan alkaessa pomppimaan ja suunnatessa luoksemme Sokru huomasi kanin.

Tamman syöminen keskeytyi heti ja se perääntyi pari askeletta, kuitenkin rauhalliseen tahtiin. Sen sieraimet ja silmät laajenivat ja korvat olivat aivan tötteröllä. Pian Sokru alkoi puhista ja silittelin sitä rauhoittavasti. "Se on vain kani, Tupuna. Ei mitään hätää Sokru..." koetin puhella tammalle. Nopeasti puhina laantui ja Tupuna katseli meitä päätään kallistellen aidan vierestä. Ensin Sokru ei vaikuttanut millään tulevan lähemmäksi tutustumaan, mutta lyhyen maanittelun jälkeen se otti ensin yhden askeleen ja melkein heti perään toisten ja pian kani ja poni olivat nenätysten. Hetken Sokru kummasteli lisää, mutta jatkoi pian syömistä eikä enää välittänyt kanista yhtään.

06.03.2016 Glitterwhistlen syntymä

Aamu alkoi rauhalliseen ja tavalliseen tapaan aamuheinillä, mutta ensimmäistä varsaansa kantava Sokru oli levoton eikä koskenutkaan aamueväisiinsä. Arvasin jotain tapahtuvan, joten sivusilmällä seurailin sydän pakahtumaisillaan karsinan tapahtumia. Juuri ennen tarhauksen aloittamista olikin ihme tapahtumaisillaan: Sokrun synnytys oli jo loppusuoralla! Totesin onnellisena tamman olevan kuin luotu emäksi, sillä synnytys oli todella nopea ja helppo. Myös tamman äidinvaistot heräsivät heti ja se alkoi nuolemaan varsaansa puhtaaksi ja patistamaan tätä nisälle melkein heti päästyään itse ylös. Kaikki sujui kuin oppikirjassa ja molemmat tammoista olivat niin hyvävointisia, että pääsivät jo iltapäivällä tutustumaan pieneksi hetkeksi ulkomaailmaan, jossa pieni ihme eteni rohkeasti kaikesta kiinnostuneena.

Päivä ei kuitenkaan sujunut täysin kommelluksitta, sillä ottaessani parivaljakkoa sisään talliin päätti Glitteriksi kutsuttu varsa lähteä harhailemaan omille teilleen. Lienee sanomattakin selvää, että Sokrulle tuli aivan hirvittävä hätä varsansa puolesta ja ensimmäistä kertaa koskaan näin sen hyppivän talutuksessa pystyyn, pyörivän aivan hätääntyneenä ja huutavan kuin hengenhädässä. Kaikkien onneksi Glitter palasi pian retkiltään, yhtä pelästyneen oloisena kuin emänsäkkin, ja tilanne rauhottui heti. Molemmat ponit pääsivät karsinaan turvallisesti ja annoin varsalle ja emälle hieman kahdenkeskistä aikaa rauhoittua ja ruokailla. Palasin sen jälkeen harjaamaan Sokrua ja tutustuimme hieman lisää varsan kanssa: pieni nuuski minua uteliaana ja sain siliteltyä sitä jo joka puolelta.

Suku

i. Decadence Dei
KTK-II
ii. VIR MVA Ch Flash's Cadence
KTK-III, YLA1, VVJ-II
iii. Celebrin Gaur
iie. CW Nettle
ie. VIR MVA Ch CRS Penelope
KTK-III, VVJ-II, YLA2
iei. VIR MVA Ch Harmaanaaman Taste Of Peach
KTK-III, YLA1
iee. Ch CW Melinda
KTK-III, YLA1, VVJ-II
e. Snowflake v. Moons
KTK-II, KRJ-I, SHLA-I
ei. Tommy v. Shandi
SHLA-II
eii. Ivan v. Cornell
eie. Ruiskukan Madonna
ee. Ch Moons Teardrop
KTK-II, SHLA-I, KRJ-I, YLA1, ERJ-II
eei. Ch Revolt v. Ki
KTK-III, KRJ-II, SHLA-I, YLA2
eee. Wiona v. Raad
SHLA-II, YLA1

Jälkeläiset

06.03.2016 syntynyt she-t Yentel Glitterwhistle om. Creimeide
15.07.2016 syntynyt she-t Yentel Sugar Lily om. Jenny
01.08.2016 syntynyt she-t Yentel Sugar Kitty om. Creimeide

Menestys (vain sijoitukset)

VVJ (45kpl)

16.02.2016 --- Hengenvaara --- 4 vaativa yhdistetty --- 3/30
19.02.2016 --- Hengenvaara --- 4 vaativa yhdistetty --- 4/30
19.02.2016 --- Hymni --- 2 vaativa yhdistetty --- 2/30
21.02.2016 --- Yentel ponies --- 2 vaativa yhdistetty --- 1/30
21.02.2016 --- Hymni --- 2 vaativa yhdistetty --- 3/30
21.02.2016 --- Yentel ponies --- 2 vaativa yhdistetty --- 1/30
20.03.2016 --- Eterno --- 2 vaativa yhdistetty --- 4/30
21.03.2016 --- Wyat --- 3 vaativa yhdistetty --- 6/40
29.03.2016 --- Wyat --- 3 vaativa yhdistetty --- 2/40
30.03.2016 --- Wyat --- 3 vaativa yhdistetty --- 4/40
06.04.2016 --- Mörkövaara --- 3 vaativa yhdistetty --- 3/30
06.04.2016 --- Viisikko --- 2 vaativa yhdistetty --- 2/50
08.04.2016 --- Viisikko --- 2 vaativa yhdistetty --- 6/50
08.04.2016 --- Wyat --- 3 vaativa yhdistetty --- 3/40
18.04.2016 --- Wyat --- 3 vaativa yhdistetty --- 5/40
19.04.2016 --- Wyat --- 3 vaativa yhdistetty --- 1/40
20.04.2016 --- Wyat --- 3 vaativa yhdistetty --- 6/40
22.04.2016 --- Mörkövaara --- 3 vaativa yhdistetty --- 5/30
23.04.2016 --- Wyat --- 3 vaativa yhdistetty --- 6/40
23.04.2016 --- Puzzle Rebellion --- 2 vaativa yhdistetty --- 3/30
24.04.2016 --- Mörkövaara --- 3 vaativa yhdistetty --- 4/30
25.04.2016 --- Mörkövaara --- 3 vaativa yhdistetty --- 4/30
26.04.2016 --- Puzzle Rebellion --- 2 vaativa yhdistetty --- 3/30
26.04.2016 --- Breandan --- 2 vaativa yhdistetty --- 2/20
27.04.2016 --- Mörkövaara --- 3 vaativa yhdistetty --- 3/30
29.04.2016 --- Mörkövaara --- 3 vaativa yhdistetty --- 1/30
30.04.2016 --- Puzzle Rebellion --- 2 vaativa yhdistetty --- 3/30
30.04.2016 --- Mörkövaara --- 3 vaativa yhdistetty --- 1/30
02.05.2016 --- Vanima --- 2 vaativa yhdistetty --- 5/30
05.05.2016 --- Hengenvaara --- 3 vaativa yhdistetty --- 6/60
07.05.2016 --- Breandan --- 2 vaativa yhdistetty --- 4/20
08.05.2016 --- Huvitutti --- 2 vaativa yhdistetty --- 5/30
08.05.2016 --- Huvitutti --- 2 vaativa yhdistetty --- 1/30
09.05.2016 --- Huvitutti --- 2 vaativa yhdistetty --- 1/30
09.05.2016 --- Breandan --- 2 vaativa yhdistetty --- 2/20
11.05.2016 --- Breandan --- 2 vaativa yhdistetty --- 2/20
14.05.2016 --- Mörkövaara --- 3 vativa yhdistetty --- 3/30
15.05.2016 --- Muljulandia --- 5 vaativa koulukoe parivaljakoille --- 1/4
02.06.2016 --- Metsovaara --- 4 vaativa yhdistetty --- 4/33
02.06.2016 --- Allu Express --- 6 vaativa koulukoe parivaljakoille --- 1/8
04.06.2016 --- Allu Express --- 6 vaativa tarkkuuskoe parivaljakoille --- 2/6
05.06.2016 --- Wyat --- 3 noviisi yhdistetty --- 6/40
07.06.2016 --- Breandan --- 2 vaativa yhdistetty parivaljakoille --- 3/17
13.06.2016 --- Breandan --- 2 vaativa yhdistetty parivaljakoille --- 3/17
14.06.2016 --- Breandan --- 2 vaativa yhdistetty parivaljakoille --- 2/17

KRJ

-

ERJ

11.10.2016 --- Hiprakka --- 50cm --- 3/54
13.10.2016 --- Mörkövaara --- 60cm --- 5/25
14.10.2016 --- Hiprakka --- 50cm --- 4/54
15.10.2016 --- Hiprakka --- 50cm --- 2/54
16.10.2016 --- Mörkövaara --- 60cm --- 2/25
17.10.2016 --- Hiprakka --- 50cm --- 4/54
17.10.2016 --- Mörkövaara --- 60cm --- 1/25
18.10.2016 --- Adina --- 50cm --- 2/29
01.11.2016 --- Metsovaara --- 60cm --- 2/29
03.11.2016 --- Metsovaara --- 60cm --- 5/29
05.11.2016 --- Metsovaara --- 60cm --- 1/29
06.11.2016 --- Metsovaara --- 60cm --- 4/29
07.11.2016 --- Metsovaara --- 60cm --- 2/29
30.11.2016 --- Chermia --- 60cm --- 1/17
22.01.2017 --- Yentel --- 60 cm --- 2/15
22.01.2017 --- Yentel --- 60 cm --- 1/14
23.01.2017 --- Ros Cirein --- 60cm --- 3/24
24.01.2017 --- Yentel --- 60 cm --- 3/15
24.01.2017 --- Ros Cirein --- 60 cm --- 2/24
24.01.2017 --- Yentel --- 60 cm --- 1/14
25.01.2017 --- Yentel --- 60 cm --- 1/14
28.01.2017 --- Ros Cirein --- 60 cm --- 2/24
29.01.2017 --- Ros Cirein --- 60 cm --- 3/24
31.01.2017 --- Ros Cirein --- 60 cm --- 4/24
01.02.2017 --- Ros Cirein --- 60 cm --- 1/24
05.02.2017 --- Ros Cirein --- 60 cm --- 2/24
08.02.2017 --- Ros Cirein --- 60 cm --- 1/24
08.02.2017 --- Ros Cirein --- 60 cm --- 4/24
15.02.2017 --- Metsovaara --- 60 cm --- 5/34
19.02.2017 --- Metsovaara --- 60 cm --- 4/34

KERJ

22.10.2016 --- Metsovaara --- aloittelijaluokka --- 4/16
27.10.2016 --- Yentel --- aloittelijaluokka --- 2/14
28.10.2016 --- Metsovaara --- aloittelijaluokka --- 3/16
01.11.2016 --- Mörkövaara --- aloittelijaluokka --- 1/11
04.11.2016 --- Metsovaara --- aloittelijaluokka --- 1/11
06.11.2016 --- Metsovaara --- aloittelijaluokka --- 2/11
09.11.2016 --- Mörkövaara --- aloittelijaluokka --- 3/11
09.11.2016 --- Mörkövaara --- aloittelijaluokka --- 2/11
13.11.2016 --- Yentel --- aloittelijaluokka --- 2/15
16.11.2016 --- Yentel --- aloittelijaluokka --- 3/15
18.11.2016 --- Yentel --- aloittelijaluokka --- 3/15
18.01.2017 --- Mörkövaara --- aloittelijaluokka --- 4/18
29.01.2017 --- Mörkövaara --- aloittelijaluokka --- 2/18
29.01.2017 --- Romilly --- aloittelijaluokka --- 3/14
31.01.2017 --- Romilly --- aloittelijaluokka --- 1/14
01.02.2016 --- Mörkövaara --- aloittelijaluokka --- 3/18
02.02.2017 --- Romilly --- aloittelijaluokka --- 3/14
12.02.2017 --- Mörkövaara --- aloittelijaluokka --- 2/17
17.02.2017 --- Mörkövaara --- aloittelijaluokka --- 1/17
20.02.2017 --- Mörkövaara --- aloittelijaluokka --- 2/17
03.04.2017 --- Metsovaara --- aloittelijaluokka --- 3/13
06.04.2017 --- Metsovaara --- aloittelijaluokka --- 1/13
07.04.2017 --- Metsovaara --- aloittelijaluokka --- 2/13
08.04.2017 --- Metsovaara --- aloittelijaluokka --- 1/13
09.04.2017 --- Metsovaara --- aloittelijaluokka --- 1/13

Tämä on virtuaalitalli. Tallin jokainen hevonen on virtuaalihevonen, eikä kuviin keksityt tiedot liity millään tavalla oikeasti kuvissa esiintyviin hevosiin.
Kaikki © Creimeide VRL-06904 ellei toisin mainita.