Yentel Starwulf "Uffe"

RIP 04.03.2017


© VRL-07415

Saavutukset

30.04.2016 Valjakkovarsojen ja -nuorten laatuarvostelu huhtikuun tilaisuus 3 + 5 + 1 + 3 + 6 + 6 = 24p. VV-II
20.08.2016 Shetlanninponien laatuarvostelu elokuun tilaisuus 26 + 13 + 30 + 20 + 6 + 6 = 101p. SHLA-II
30.12.2016 Yleislaatuarvostelu joulukuun tilaisuus 22 (15+7) + 29 (19+10) + 17 + 19 + 4 = 91p. YLA2
31.12.2016 Valjakkoajojaoksen laatuarvostelu tuomareiden ylim. tilaisuus 7,5 + 40 + 22,25 + 18 + 15 = 102,75p. VVJ-I
28.02.2017 Yleislaatuarvostelu helmikuun tilaisuus 28,5 (18+10,5) + 30 (18+12) + 17 + 18 + 4 = 97,5p YLA1

Nimi Yentel Starwulf Rotu, sukupuoli Shetlanninponi, ori
Syntymäaika 25.03.2016 Säkäkorkeus 100 cm
Rekisterinumero VH16-017-0207 Omistaja Creimeide VRL-06904/Yentel ponies
Väri Musta Painotuslaji Valjakkoajo
Koulutustaso He B, 40cm, vaativa valjakko Kasvattaja Yentel ponies

""Mää en lyödä koskaan Kisulle kivaa oria!!" sanoin hermoromahduksen partaalla, sillä lähestyi viimeiset vuodet saada tästä suurisydämisestä tammasta varsa kasvamaan myös omaan talliin. En halunnut millään hyväksyä sitä, että tamman sukulinja katkeaisi meidän osalta tähän. Päädyin laittamaan ilmoituksen eräälle palstalle josko löytäisin jonkin mielenkiintoisen orin, josta en ennen ollut tietoinen. Ja luojan kiitos, olin helpottunut kun sain parikin hyvää vinkkiä!
Astutus ja tiineys sujui hyvin. Kun tuli varsomisen aika, olin haljeta innostuksesta. Olin odottanut tätä päivää niin kauan! Kun viimein kalvojen seasta esiin alkoi kaivautua harmaa, pelkkää jalkaa oleva varsa, olin aivan varma pyörtyväni. Innostustani lisääntyi entisestään kun huomasin varsan olevan ori. Kaikkien toiveiden täyttymys!"

Uffe on reipas ja toimelias ponipoika jolla ei ole koskaan huono päivä. Tarhatessa se seuraa aidan takaa suurella mielenkiinnolla ympäristön tapahtumia ja monesti kävelee rennosti aidan viertä jos joku ihminen kävelee siitä ohitse. Ori on myös helppo tarhata kenen tahansa vieressä, sillä Uffe kunnioittaa pelkkää lankaa erinomaisesti eikä aloita uhittelua toisille oreille tai anna tammojen sekoittaa päätään.
Karsinakäytökseltään poni on yhtä rauhallinen ja mukava. Ainoaksi huonoksi puoleksi voidaan laskea sen taipumus sotkea heinänsä vesiastiaan. Ponimaiseen tapaan Uffe on myös ahne ja se ahtaa yöheinänsä pienessä hetkessä ellei niitä laiteta pienisilmäiseen heinäverkkoon, joka vähän hidastaa sen ruokailua!

Hoidettaessa ori yleensä seisoo tarkkaavaisena paikoillaan. Vaikka Uffe pysyy aloillaan, se on jatkuvasti valppaana ja rentoutuu lepuuttamaan toista takastaan vain lämpiminä kesäpäivinä ulkona. Hoitotoimenpiteet orin kanssa sujuvat hienosti eikä eläinlääkärin tai kengittäjän vierailut tee poikkeusta orin herrasmiesmäisyyteen - heistäkin selvitään erinomaisin arvosanoin.

Liikuttaessa Uffesta kuoriutuu menohaluinen ja reipas kiitäjä, joka vaatii alkuun hieman työtä malttaakseen kuunnella ohjastajaansa tai ratsastajaansa. Lajista riippumatta orille tavataan tehdä melko reipas lämmittely ennen kuin sitä aletaan työstämään paremmin mihinkään suuntaan.
Parhaimmillaan ori on kärryjen edessä, jossa sen liikkeet pääsevät oikeuksiinsa ja Uffe kulkee todella hienossa muodossa. Ohjastajan apuja se kuuntelee herkästi ja kuuliaisesti, mutta joskus uuden kuskin kanssa voi iskeä pieni känkkäränkkä. Uffe on tasainen suorittaja eikä sillä ole vahvinta tai heikointa osa-aluetta. Helpon luonteensa takia sillä on treenattu myös parivaljakkoa, jossa se työskentelee sopivan parin kanssa erittäin kuuliaisesti. Luonteikkaamman parin kanssa homma menee taas täysin läskiksi, sillä Uffe yrittää paeta tempperamenttisempaa toveriansa..

Ratsuna Uffe on vauhdikas ja suorittaja, johon vaikuttaa ratsastajan istunta todella paljon. Ei tarvitse kuin ottaa hieman polvilla kiinni ja orin liike kutistuu puoleen tavallisesta! Helpoimmista kouluradoista se selviää kokemattomammankin ratsastajan kanssa, sillä Uffen askeleet ovat melko tasaiset ja se antaa virheitä hieman anteeksi. Lähemmäs orin suoritusrajoja mentäessä se vaatii ratsastajaltaan valtavasti päästäkseen osaamisensa huipulle. Hiemankaan epätasaisia apuja käyttävän ratsastajan on täysin turha haaveilla Uffen saamisesta rennoksi ja eteenpäin pyrkiväksi ratsuksi.

1v - 08.04.2016
2v - 22.04.2016
3v - 06.05.2016
4v - 25.06.2016
5v - 25.07.2016
6v - 25.08.2016
7v - 25.09.2016
8v - 25.10.2016

ii Wolfgang von Brandt oli päistärikkö ori, joka toimi harrasteponina valjakkoajossa ja astui muutaman tamman. Kaikista sen jälkeläisistä tuli päistärikköjä, keskikokoisia käyttöponeja. Wolfgang oli rakenteeltaan erittäin korrekti ja säkäkorkeutta orilta löytyi 95cm.
iii Wolfram von Brandt oli myös väriltänsä päistärikkö. Rakenteeltaan ori oli hyvin komea ja se niitti runsaasti menestystä näyttelyissä. Wolfram kiinnosti siitokseen useita tammanomistajia. Orin siitosura jäi kuitenkin vain parin aktiivisen kauden mittaiseksi, sillä ori menehtyi onnettomuuden seurauksena vain kymmenen vuotiaana.
iie Kreszenz oli vaatimaton, hieman alle metrin korkea musta tamma. Kreszenz oli luonteeltaan kiltti ja hyvätapainen. Tamma toimi lastenponina niin ajossa kuin ratsastuksessa. Tamma varsoi kerran.
ie Gratia von Wegberg oli liikkeiltään erittäin upea tamma, jolla oli korkeutta 101 senttiä. Gratia oli nuoruudessaan puhtaasti näyttelyponi joka piti linjansa kurissa olemalla mukana käsihevosena kärrylenkeillä. Vanhemmiten sillä itsellään aloitettiin harjoittelemaan hieman valjakkoajoa, mutta kisakentille tamma ei koskaan päässyt.
iei Gottfried oli siitosorina hieman epäonnistunut poni, joka oli itse kuitenkin selkeästi keskivertoa parempi. Harmillisesti Gottfried ei periyttänyt jälkeläisilleen hyviä ominaisuuksiaan kuten loistavia jalka-asentojaan ja upeaa luonnettaan. Gottfried oli rautias, 99cm korkea ori joka lopetettiin siitosuran epäonnistuttua 9-vuotiaana.
iee Heilwig von Wegberg oli oikea eliittiin ja maansa kärkinimiin kuuluva tamma, jolla oli kaikki kohdallaan. Heilwig nosti kasvattajansa nimen tunnetuksi kansainvälisesti. Tamma jätti 11 upeaa jälkeläistä, joista kaikki pääsivät kokeilemaan siipiään näyttelykehissä ja jalotuksessa.

ei Kiss 'n Tell oli oriksi hyvin pitkärunkoinen ori, joka oli luonteeltaan kuitenkin todellinen herrasmies. Kisakentille ori itse ei päässyt, mutta erinomaisen sukunsa ansiosta se pääsi vaikuttamaan jalostukseen. Kiss 'n Tell:in jälkeläismäärät jäivät melko pieniksi, sillä ori jätti jälkeensä vain parikymmentä varsaa hyvin erilaisista tammoista ja näin ollen jälkeläisetkin edustavat hyvin sekalaista joukkoa. Ori lopetettiin 24-vuoden iässä huonojen hampaiden takia.
eii Last Break-up kisasi noviisia parivaljakkoa veljensä kanssa. Ori oli Iso-Britannialainen ja menestyi maan omalla tasolla kiitettävästi pienestä koostaan huolimatta. Jalostukseen siirryttyään se oli erittäin haluttu kisatuloksiensa ja sopusuhtaisen rakenteensa takia ja se jättikin jälkeläisilleen erinomaista tyyppiä sekä laadukkaita askellajeja, joista varsinkin ravia on kehuttu.
eie So Lovely oli näyttelymenestykseltään keskinkertainen, mutta sitäkin enemmän käyttöluokissa mainetta niittänyt suloinen tamma. Luonteeltaan se oli niin rauhallinen ja lempeä, että sen olisi taatusti voinut vaikka laittaa solmuun. Valitettavasti So Lovely ehti saada vain kolme jälkeläistä, sillä tamma lopetettiin jo 10-vuotiaana voimakkaan kaviokuumeen takia.
ee Sparkling Wine on eloisa, tällä hetkellä eläkepäiviään viettävä rouva joka hurmaa kaikki elämänilollaan! Nuoruudessaan Sparkling Wine kisasi valjakkoa vaikeissa ja vaativissa luokissa, menestyen vaativissa luokissa jopa pikkuponien kansainvälisesti kärkijoukoissa. Tamma loisti erityisesti maratonissa suorittaen epäröimättä kaikki esteet, vaikkakin välillä jopa turhan vauhdikkaasti! Vauhdin kanssa ei loukkaantumisilta aina vältytty ja tamma jäikin kisauransa välissä kahdesti mammalomalle toipumisensa lomassa. Sinnikkäästi tamma palasi aina ennalleen. Rautiaankirjavan tukkajumalan kaikki kuusi varsat perivät loistavat kyvyt valjakkoon sekä jouhia vaikka muille jakaa..
eei Sweet Bubbles oli myös hyvin eloisa poni, joka rakasti huomion keskipisteessä olemista. Aina silloin tällöin huomiota saatiin pienillä konnuuksilla, mutta useimmiten riitti orin komeat ja lennokkaat liikkeet. Siitosuransa puolivälin tienoilla Bubbles oli jopa maansa suosituin siitosori kaikista poneista. Aika hieno saavutus!
eee Summerwine oli kasvattajaperheensä Wine-linjan silmäterä. Summer oli maitovarsasta saakka näyttelyiden BIS-kehässä tuttu näky, eikä se tehnytkään yhtään näyttelyreissua ilman sijoittumista kärkikolmikkoon. Silloin tällöin perheen lasten ollessa pieniä Summer vieraili myös käyttöluokissa niin ratsain kuin ajaen saaden aina kehuja upeista liikkeistään. Siitoksessa tamma vaikutti reilun kymmenen vuoden ajan varsoen 12 kertaa. Jälkeläisistä kaikki ovat saaneet näyttelyissä ensimmäisen palkinnon, mutta osa oreista on myöhemmin ruunattu.

10.09.2016 valjakkovalmennus, valmentajana dookie

Tovin kuluttua siitä, kun Elle oli poistunut kentältä ohjastajineen kohti tallia, paikalle saapui pörheä ja tavattoman komean tukan omaava Uffe-ori. Vaikka en ole millään tapaa poni- saatika shettisihmisiä, teki tämä ilmestys kyllä meikäläiseenkin vaikutuksen. Ihailu kuitenkin vaihtui pieneen epäluuloisuuteen, kun valjakko alkoi verryttelemään - Uffe näytti juoksevan pää viidentenä jalkana kenttää ympäri, ja malttoi juuri ja juuri kääntyä ohjastajan pyytämille ympyröille ja kuvioille, hidastuksista nyt puhumattakaan. Tovin kaasuteltuaan reippaammissa vauhdeissa ori kuitenkin alkoi rauhoittumaan ja kuuntelemaan ohjastajaansa paremmin. Se kulki pyöreässä ja hyvässä muodossa, käytti hyvin takaosaansa ja asettui ympyröillä pehmeästi ja tasaisesti.

Verryttelyiden jälkeen aloimme työstämään oria aluksi vain tylsillä pysähdyksillä ja käynti-ravi-siirtymisillä, jotta se saataisiin vielä paremmin kuulolle. Alkuun pysähdykset olivat hyvin hätäisiä ja poni malttoi seistä juuri ja juuri sekunnin, mutta kun ohjastaja pysyi jämäkkänä eikä päästänyt oria liikkeelle, Uffe luovutti ja alkoi tekemään hyviä, tasajalkapysähdyksiä rauhassa. Hetken päästä mukaan otettiin peruutukset, jotka nekin olivat aluksi lähinnä taaksepäin vyörymistä ja takaisin eteen singahtamista, mutta toistoilla ja ohjastajan kylmänviileillä hermoilla nekin alkoivat muuttumaan sujuviksi ja pehmeiksi. Uffe näytti hyvin pehmeältä ja kuuliaiselta, ja meno oli rauhoittunut sopivasti, joten siirryimme askellajien sisällä tapahtuviin siirtymisiin. Pyysin valjakkoa jäämään isolle ympyrälle, jossa tuli tehdä merkistäni siirtyminen vuorokerroin joko kootumpaan tai lisätympään askellajiin. Aloitimme loogisesti käynnistä, mutta pian valjakko sai siirtyä raviin, ja lopulta myös laukkaan. Muffella kokosi yllättävän hyvin noin pieneki otukseksi, eikä lisätytkään askellajit näyttäneet lainkaan hassummilta. Kun siirtymisiä oli hiottu hyvän aikaa molempiin suuntiin kaikissa askellajeissa, sai valjakko siirtyä taas itsenäisten loppuverryttelyiden pariin.

16.05.2016 parivaljakkovalmennus, valmentajana felissa

Olen käynyt Yentelissä useamman kerran ennenkin valmentamassa Creimeiden poneja, mutta tällä kertaa tehtiin jotain aivan uutta. Creimeide nimittäin valjasti yksien kärryjen eteen kaksi ponia; shetlanninponit Uffen ja Landon. Poneilla ei ollut kokoeroa juuri nimeksikään, mutta muuten yhdistelmä näytti oikein veikeältä Uffen ollessa musta ja Lando täysin valkoiseksi kimoutunut. Ponit tulevat todella kivasti toimeen keskenään ja kilpailevatkin pariluokissa tällä kokoonpanolla. Alkuverryttelyssä orit vähän jotain nahistelivat, mutta kun Creimeide pyysi ravia alkoi kumpikin poneista keskittymään tekemiseen täysillä. Tänään olisi tarkoitus treenata hiukan Noviisin kouluohjelmaa. Pyysin Creimeideä tekemään paljon isoja voltteja ja suunnanvaihdoksia ravissa. Ponit olivat hyvin kuulolla ja ravasivat reippaasti Creimeiden ohjastuksessa.

Pyysin valjakkoa tekemään kaksi pysähdystä aina pitkälle sivulle, peruuttamaan muutaman askeleen ja lähtemään liikkeelle ravissa. Uffe, eli poneista nuorempi, ei olisi oikein malttanut seistä paikallaan tai pysähtyä, vaan sillä oli enemmän menohaluja. Kokeneempi poni Lando näytti mallia ja seisoi kauniisti paikallaan ja peruutti maltilla, joten pikkuhiljaa Uffekin malttoi paljon paremmin. Pysähdys-peruutus –harjoitusten jälkeen oli nelikaaristen kiemuraurien vuoro, ensin käynnissä ja sitten ravissa. Kiemuraurat sujuivat käynnissä heti todella hyvin, joten melko pian valjakko sai nostaa ravin. Creimeidellä oli täysi työ suoristaa valjakko aina kiemuroiden välillä, mutta muutaman toiston jälkeen meno alkoi näyttää todella hyvältä. Annoin valjakolle luvan loppukäynteihin jonka jälkeen annoin Creimeidelle vielä palautetta valmennuksesta. Aivan mahtavat pikkuponit!

27.01.2017 hemmottelutuokio, kirjoittanut Creimeide

Uffe oli jäänyt jo monta viikkoa aivan sivurooliin elämässäni jäädessään niin sanotusti eläkkeelle. Minua aina riipaisi sydämestä kun talutin oria sisälle tai ulos ilman sen pidempää aikaa orille. Tänään päätin harjata orin oikein kunnolla ja lähteä sen jälkeen maastokävelylle sen kanssa.

Ai että Uffe nauttikin saamastaan huomiosta. Ori oli aivan erilainen mitä aiemmin. Se rentoutui heti aivan eritavalla mitä normaalisti tavallisessa arjessamme. Harjasinkin orin oikein huolella ja viimeistelin tuloksen luonnoharjaksisella, pehmeällä harjalla joka tarjoaa upean kiiltävän pinnan. Sen jälkeen napsautin oriin irti tallin käytävältä ja lähdin muutaman kilometrin kävelylenkille aurinkoiseen kevätpäivään sen kanssa.

Kävelimme reippaaseen tahtiin tuttua maastolenkkiämme. Uffe olisi halunnut selvästi mennä lujempaa ja ori oikein pärskähteli innosta pariin kertaan. Sen silmissä loisti aivan erilainen elämänilo kuin viime päivinä. Minua harmitti suuresti, kun jouduin viemään oriin tarhaansa ehtiäkseni hoitamaan muita pakolllisia tehtäviäni.

09.07.2016 pesulla, kirjoittanut Miltsu

Ilta-auringon alkaessa hiljalleen jo laskea, saavuin lopultakin Yentel Poniesiin. Olin lupautunut avustamaan tuttavaani Creimeideä huomisiin valjakkokilpailuihin valmistautumisessa. Ikävä kyllä minulla oli huomiselle sovittuna muuta, mutta kilpailuja edeltävällekin päivälle riitti tehtävää.

Minulle Creimeide oli nakittanut kilpaponinsa Yentel Starwulfin pesun. Uffeksi kutsuttu poniori oli kuulemma vielä laitumella, josta lähdinkin hakemaan sitä. Laitumen reunalle päästessäni näinkin jo komean poniorin astelevan kohti laitumen porttia, muun ponilauman jäädessä kauemmas laiduntamaan. Lähempää ponin nähdessäni tajusin koko orin olevan aivan märän kuran peitossa. Syvän huokauksen jälkeen ei auttanut muu, kuin ottaa poni kiinni ja suunnata pesulle sen kanssa.

Suureksi helpotuksekseni Uffe oli varsin mukava pestä. Poniori seistä tönötti tyytyväisenä paikoillaan koko hoitotoimenpiteen ajan, ja voin sanoa että se oli kauan. Ehdin jo moneen kertaan toteamaan olevani valmis, kun huomasin taas jonkun kohdan jossa oli vielä kuratäplä. Lopulta Uffe oli kuitenkin putipuhdas! Hain lähes koko ponin peittävän kuivatusloimen Uffelle ja se päällään ori pääsi omaan karsinaansa yöksi.

31.05.2016 maastokävely, kirjoittanut miivi

Pitkästä aikaa olin huomannut aikataulujeni antavan myöten, joten olin lupautunut Creimeiden töitä helpottaakseni huolehtimaan kahdesta hänen shetlanninponioristaan. Toinen poneista oli Uffe, komea ori, johon olin kiinnittänyt huomioni jo kävellessäni kohti tallia, muiden orien huudellessa tarhoistaan ja stepatessa hermostuneena oli Uffe jolkutellut kiinnostuneena aidan viertä pitkin katsomaan, kuka oli tullut paikalle. Silloin en vielä tiennyt Uffen olevan toinen päivän hoidokeistani, mutta toki myönnän toivoneeni sitä – omiin riiviöoreihini kyllästyneenä oli mukava päästä hoitamaan pientä, suloista ja mukavaa shetlanninponia.

Päästyäni sisälle tallirakennukseen ja ymmärrettyäni, että tuo pieni, mukavalta vaikuttava ori olisi oikeasti hoidokkini, pompin lähes riemusta. Nappasin riimunnarun Uffen karsinan edestä, ja talsin takaisin tarhojen luo hakeakseni orin sisään. Se tuli heti portille vastaan kuullessaan tallinpihalla liikkuvat askeleet, ja tunki päänsä syliini kun astuin sisään tarhaan. Rapsutin orin paksua harjaa kiinnittäessäni riimunnarun sen riimuun. En viihtynyt kauaa sisällä tallissa orin kanssa. Tyydyin vain varmistamaan, että orin kavioissa ei ollut kiviä ja sutaisin sen rungosta suurimmat pölyt pois pölyharjalla. Tämän ajan ori seisoi käytävällä paikallaan rauhassa, tekemättä oikeastaan mitään. En ollut jaksanut edes kiinnittää sitä ketjuihin, vaan olin tyytynyt pitämään sen marhaminnan päätä kädessäni samalla kuin hoidin oria.

Tämän jälkeen vuorossa oli rauhallinen käyntilenkki. Lähdin tutkiskelemaan lähialueen polkuja Uffen seuratessa rentona perässä, olin vilkuillut sillä silmällä tallin ilmoitustaulun maastokarttaa ja valinnut sieltä muutaman kilometrin pituisen lenkin – ja toivottavasti myös päässyt oikealle reitille. Kävellessäni metsässä muutama ratsukko tuli minua vastaan, ja vakuutuin reitin olevan muutaman kilometrin mittainen, olin nähnyt samat ratsukot lähdössä maastoon saapuessani tallille puolisen tuntia sitten. Muita hevosia kohdatessa Uffe ei järjestänyt kohtausta, ja pääsin ihailemaan orin rauhallista ja ruunamaista käytöstä. Olisin mielelläni viettänyt enemmänkin aikaa sen kanssa, mutta seuraava hoidokkini kutsui palattuani maastokävelyltä takaisin.

Suku

i. Wulf von Brandt ii. Wolfgang von Brandt
evm
iii. Wolfram von Brandt
evm
iie. Kreszenz
evm
ie. Gratia von Wegberg
evm
iei. Gottfried
evm
iee. Heilwig von Wegberg
evm
e. Sweet Strawberry Kisses
SHLA-II, VVJ-II
ei. Kiss 'n Tell
evm
eii. Last Break-up
evm
eie. So Lovely
evm
ee. Sparkling Wine
evm
eei. Sweet Bubbles
evm
eee. Summerwine
evm


© VRL-07415

Jälkeläiset

01.06.2016 syntynyt she-o. Ziggy Stardust om. Liia (VRL-11284)
03.08.2016 syntynyt she-t. Yentel Vanilla Blossom om. felissa (VRL-04000)
13.08.2016 syntynyt she-t. Yentel Natalja om. Dimma (VRL-08204)
15.10.2016 syntynyt she-t. Yentel Rosalinda om. beeko (VRL-10767)
05.01.2016 syntynyt she-o. Yentel Boris om. Creimeide

Menestys (vain sijoitukset)

VVJ (43kpl)

15.05.2016 --- Muljulandia --- 1. noviisi koulukoe pareille --- 2/5
22.05.2016 --- Tuiskula --- 3. vaativa koulukoe --- 5/30
22.05.2016 --- Tuiskula --- 4. vaativa tarkkuuskoe --- 2/30
01.06.2016 --- Hukkapuro --- 3. vaativa koulukoe --- 4/30
01.06.2016 --- Metsovaara --- 3. vaativa koulukoe --- 5/34
04.06.2016 --- Metsovaara --- 4. vaativa tarkkuuskoe --- 2/35
05.06.2016 --- Metsovaara --- 3. vaativa koulukoe --- 1/34
05.06.2016 --- KK Lamoca --- 2. vaativa yhdistetty --- 5/30
05.06.2016 --- Zonjiet --- 1. vaativa koulukoe --- 3/30
06.06.2016 --- KK Lamoca --- 2. vaativa yhdistetty --- 2/30
07.06.2016 --- Zonjiet --- 3. vaativa tarkkuuskoe --- 2/30
11.06.2016 --- Metsovaara --- 4. vaativa tarkkuuskoe --- 1/33
13.06.2016 --- Metsovaara --- 4. vaativa tarkkuuskoe --- 3/33
13.06.2016 --- Breandan --- 1. noviisi yhdistetty pareille --- 1/21
14.06.2016 --- Breandan --- 1. noviisi yhdistetty pareille --- 4/21
15.06.2016 --- Wyat --- 3. vaativa yhdistetty --- 4/40
17.06.2016 --- Wyat --- 3. vaativa yhdistetty --- 4/40
17.06.2016 --- Kultahuisku --- 3. vaativa tarkkuuskoe --- 2/26
19.06.2016 --- Kultahuisku --- 3. vaativa tarkkuuskoe --- 1/27
19.06.2016 --- Wyat --- 3. vaativa yhdistetty --- 1/40
19.06.2016 --- Breandan --- 1. noviisi yhdistetty pareille --- 5/25
19.06.2016 --- Huvitus --- 3. vaativa koulukoe --- 2/37
20.06.2016 --- Breandan --- 1. noviisi yhdistetty pareille --- 5/25
22.06.2016 --- Metsovaara --- 4. vaativa yhdistetty --- 5/28
23.06.2016 --- Marcius --- 4. noviisi tarkkuuskoe pareille --- 4/21
24.06.2016 --- Metsovaara --- 4. vaativa yhdistetty --- 1/28
25.06.2016 --- Marcius --- 4. noviisi tarkkuuskoe pareille --- 1/21
28.06.2016 --- Viisikko --- 2. vaativa yhdistetty --- 7/50
30.06.2016 --- Metsovaara --- 4. vaativa yhdistetty --- 3/28
03.07.2016 --- Metsovaara --- 3. vaativa koulukoe --- 2/25
03.07.2016 --- Metsovaara --- 4. vaativa tarkkuuskoe --- 2/24
04.07.2016 --- Metsovaara --- 3. vaativa koulukoe --- 2/25
10.07.2016 --- Metsovaara --- 4. vaativa tarkkuuskoe --- 2/24
12.07.2016 --- Metsovaara --- 3. vaativa koulukoe --- 4/40
19.07.2016 --- Wyat --- 3. vaativa yhdistetty --- 4/38
21.07.2016 --- Huvitutti --- 4. vaativa yhdistetty --- 1/30
21.07.2016 --- Wyat --- 3. vaativa yhdistetty --- 4/40
21.07.2016 --- Wyat --- 3. vaativa yhdistetty --- 3/40
02.08.2016 --- Metsovaara --- 4. vaativa tarkkuuskoe --- 4/35
06.08.2016 --- Ruuti --- 4. vaativa tarkkuuskoe --- 1/30
06.08.2016 --- Metsovaara --- 3. vaativa koulukoe --- 5/36
07.08.2016 --- Ruuti --- 3. vaativa koulukoe --- 3/30
08.08.2016 --- Ruuti --- 4. vaativa tarkkuuskoe --- 3/30
15.08.2016 --- SHLA-Cup --- 5. noviisi koulukoe parit --- 1/5

KRJ

11.09.2016 --- Koistila --- He C --- 4/50
12.09.2016 --- Koistila --- He C --- 5/50
17.09.2016 --- Koistila --- He C --- 1/50
17.10.2016 --- Satumaja --- He B --- 6/40
19.10.2016 --- Fiktio --- He B --- 5/34
03.11.2016 --- Fiktio --- He B --- 5/40
07.11.2016 --- Fiktio --- He B --- 3/40
25.11.2016 --- Shinevalley --- He B --- 3/40
29.11.2016 --- Shinevalley --- He B --- 4/40
27.12.2016 --- Taival --- He B --- 1/12

ERJ

18.10.2016 --- Adina --- 40 cm --- 1/29
05.11.2016 --- Adina --- 40 cm --- 5/26
13.01.2017 --- Ventos --- 40 cm --- 2/19
23.01.2017 --- Yentel --- 40 cm --- 3/9
25.01.2017 --- Yentel --- 40 cm --- 2/9
02.02.2017 --- Ventos --- 40 cm --- 1/30
03.02.2017 --- Ventos --- 40 cm --- 5/30
06.02.2017 --- Ventos --- 40 cm --- 3/30
08.02.2017 --- Ventos --- 40 cm --- 1/30
11.02.2017 --- Metsovaara --- 40 cm --- 4/24
12.02.2017 --- Ventos --- 40 cm --- 4/30
13.02.2017 --- Metsovaara --- 40 cm --- 3/24
13.02.2017 --- Ventos --- 40 cm --- 4/30
14.02.2017 --- Ventos --- 40 cm --- 5/30
14.02.2017 --- Ventos --- 40 cm --- 3/23
15.02.2017 --- Ventos --- 40 cm --- 4/23
15.02.2017 --- Ventos --- 40 cm --- 3/16
17.02.2017 --- Metsovaara --- 40 cm --- 4/24
18.02.2017 --- Ventos --- 40 cm --- 4/23
19.02.2017 --- Ventos --- 40 cm --- 2/30
19.02.2017 --- Metsovaara --- 40 cm --- 3/24
20.02.2017 --- Ventos --- 40 cm --- 1/30
20.02.2017 --- Ventos --- 40 cm --- 2/23

PLJ (15: 4-4-3-1)

17.05.2016 --- Yentel ponies --- maiden 300m --- 1/5, 2 000v€
25.07.2016 --- Anfarwol --- allowance 2.5F --- 2/8, 2 400 v€
27.07.2016 --- Anfarwol --- allowance 1.5F --- 1/3, 4 000 v€
02.08.2016 --- Allu Express --- G3 1500m --- 3/6, 2 400 v€
05.08.2016 --- Waelmore --- G3 3F --- 3/3, 2 400 v€
06.08.2016 --- Allu Express --- G3 1500m --- 2/4, 3 600 v€
12.08.2016 --- Waelmore --- G3 4F --- 1/3, 6 000 v€
18.08.2016 --- Lapland --- G2 800m --- 1/5, 8 000 v€
25.08.2016 --- Anfarwol --- Sprint prep G2 1F --- 2/5, 4 800 v€
26.08.2016 --- Waelmore --- Gold Crown prep G2 5F --- 3/7, 3 200 v€
15.09.2016 --- Anfarwol --- Marathon prep G2 7F --- 2/5, 4 800 v€
23.09.2016 --- Anfarwol --- Marathon prep G2 7F --- 4/4, 1 600 v€
21.10.2016 --- Ponybreeders' Cup --- Sprint G1 1F --- 5/7
22.10.2016 --- Ponybreeders' Cup --- Marathon G1 7F --- 8/8
23.10.2016 --- Ponybreeders' Cup --- Gold Crown G1 5F --- 4/5, 10 000 v€

Tämä on virtuaalitalli. Tallin jokainen hevonen on virtuaalihevonen, eikä kuviin keksityt tiedot liity millään tavalla oikeasti kuvissa esiintyviin hevosiin.
Kaikki © Creimeide VRL-06904 ellei toisin mainita.